Sordidesa

Un relat de: Myself

SORDIDESA

S'acabava de separar i estava molt enrabiada amb ell, amb la vida, se sentia petita, sola i plena de por. Por a estar sola, por a tenir por, por a tenir dues nenes i es defensava amb el seu intel·lecte agre a voltes i un físic que sempre l'havia acompanyat.

Dels homes no sabia que en volia. El que sí volia era sentir-se estimada, encara que fos un moment, però un moment ple. Va anar a la festa d'aniversari d'un amic comú de la parella, sola, a enfrontar-se amb aquell centenar d'amics llarg que hi hàvia. Se sentia segura, i a la vegada molt petita. Salutacions, amics que s'apropen i diuen i proposen coses que abans no s'hagueren atrevit. De tota manera sap perfectament com comportar-se per treurel's suaument del damunt, amb un somriure.

De cop, divisa un amic d'aquells que veus d"uvas a peras", que estava oblidat, però ràpidament recorda un bons anys abans, jugant a la màquina "flipper" d'aquell bar de poble, amb un cert punt de flirteig, sabent una atracció que no es deixava aflorar.

S'acosten se saluden i conecten ràpidament. Ell va bastant col·locat, però tot està en el rotllo. Ella té ganes de provar una altra cosa. Fa molt de temps que no ha estat amb un altre home que no fos el seu marit, i amb aquest també fa temps que no hi té relació. S'atreuen cada vegada més, fins que decideixen, ja tard, anar a casa d'ell.

Ella està molt sensible, necessita carícies, estima, calor. Ell totalment encocainat fa alguns amags d'estimar, però no se'n surt. Ella en realitat no busca sexe, busca calor, busca complicitat, busca descans. En un moment ell li diu: - si hagués sabut que acabavem junts, no hagués esnifat tant, i li treu un penis erecte de sex-shop, de goma... És el primer que ella veu en sa vida, i s'esgarrifa i pensa com puc haver caigut tan baix... Es detesta. Ella li intenta explicar que no és això el que busca i ell li diu, mai se li oblidarà a ella: - Mira sexe trobaràs tot el que vulguis a tot arreu, però amor no cal que en busquis...Es va sentir bruta, vexada, tonta, desvalguda, enganyada i sobretot va odiar al seu marit.

Comentaris

  • despres del dolent, ve el pitjor,[Ofensiu]
    Avet_blau | 27-12-2007 | Valoració: 10

    sinistre, cru , i real;
    despres del dolent, ve el pitjor,
    sempre es pot caure mes avall,
    si no ens abraçem a la vida amb passio,
    si cremem l' odi amb bogeria.
    i si la reflexió es una fugida,
    estem perduts.
    Avet

  • Molt sincer[Ofensiu]
    Marta | 06-12-2007 | Valoració: 10

    Desprès d' una separació aquest es un dels grans errors i dic error perque al menys ho va ser per mi ,perquè es pitjor el remei que l' enfermetat, al final et sents imbecil i estúpida per pensar que només per haver follat ets especial i mes dona que abans de separar-te.

    Tota una estupidesa que es cura després del primer cop.