Onanisme a quatre mans

Un relat de: Myself

Ella estava asseguda en una butaca de vímet. Duia unes mitges negres transparents i unes sabates/ sandàlies negres amb un taló de vertigen i amb una punta molt afilada. Es va aixecar i es va acostar al mirall. Estava davant observant-se a ella mateixa com es treia la roba. Creia que estava sola. Es va desfer la cremallera del vestit amb molta facilitat i amb gran delicadesa va passar les seves mans per les espatlles. Sempre li havia agradat que li acariciessin les espatlles, sobretot la dreta. Li va agafar un suau tremolor. Va acabar de treure's el vestit pels peus i es va quedar amb roba interior. Portava una combinació negra, amb faldilla curta que deixava a l'aire la part alta de les seves blanques i suaus cuixes. La lligacama s'agafava suau i totalment.. Es va acotar per recollir un collar que li havia caigut i destapà la continuació de les cuixes en unes corbes enfundades en un petit tanga. El culet era ferm i rodó. Sempre li havia agradat el seu cul i no només a ella. Es va passar la mà i va pensar que era una altra persona la que li passava. Llavors va baixar-se un tirant de la combinació i va quedar destapada part d'una sina blanca i lluminosa, suau, tova i erguida a la vegada. Tornà a passar pel seu cap una altra vegada ell. Es va posar els dits a la boca i amb l'altra mà...

_________________________________________________-

Ell com de costum havia marxat a l'hora i com de costum, de puntetes havia tornat a entrar a casa, sabia que ella estaria al gran saló a la butaca de vímet, sabia que hi trobaria la porta entreoberta, sabia que ella mai miraria cap a l'entrada perquè sabia que ella no volia veure ells ulls que la desitjaven només se'ls volia imaginar. Ell es va tombar al sofà del saló petit des de on, estratègicament, la encletxa que deixava la porta li oferia una magnífica panoràmica del gran mirall enfront la butaca de vímet. Quan ella va començar a evolucionar un calfred li recorregué l'espatlla i interior de les seves cuixes, la pell semblava se li estovava i en la seva ment feia que les carícies d'ella fossin fetes per les seves mans, baixava cremalleres, li recorrien les espatlles, especialment la dreta, les cuidades ungles li ferien la pell deixant una lleu vermellor que desapareixia al cap d'un moment. Quan ella és desfeia del vestit, va notar que el pantaló li tibava, però es va esperar i va treure's la camisa i es va festejar el pit i l'abdomen amb els dits que va humitejar, i van ser els llavis i la dolça llengua d'ella que sense ser-hi l'eriçaven tots els sentits. Al moment que ella va vinclar-se per recollir el collar, la visió del meravellós culet, d'unes formes esplèndides, no va poder més i atansant-se el dors de la mà esquerra a la boca començà a llepar-la tendrament, sense deixar ni un racó per tastar. El cor li bategava amb força... i al caure al tirant de la combinació les seves mans en l'aire van recórrer la la seva sina de forma suau i blanca i allí on s'enduria el roig del murgó va imaginar un besos xops de saliva. La temperatura era tant alta i la tensió al pantalons va arribar al màxim quan va intuir que ella aviat començaria amb el seu plaer solitari, d'una revolada es va llevar els pantalons i els boxes, el seu membre estava a punt per acompanyar-la en l'experiència onanista. I quan va començar cada entrada i sortida dels dits en la boca d'ella era un amunt i avall de la mà d'ell. Ella marcava el ritme i quan els gemecs d'ella delataven el clímax ell també es va alliberar.

Comentaris

  • jajajajaja[Ofensiu]
    bufanúvols | 17-01-2008

    Què gran, follet... En fi. jajaja

  • I això?[Ofensiu]
    El follet de la son | 17-01-2008

    Escolta, de veritat que et votes a tu mateix? Una mica egocèntric, oi? Et dónes ànims com si fossis una altra persona i a sobre només et dónes una nota notable. Ets una mica inquietant, xicot! Perqùe no esperes la opinió d'altri?