Thelma i Louise

Un relat de: Myself

Fa ja molts anys, vaig fer un viatge tipus "Thelma i Louise", en lloc de pels Estats Units va ser Barcelona - Mazarrón (Múrcia). Suposo que era la Louise, ja que era la més jove i l'italià me'l vaig quedar jo.
La sensació d'agafar un cotxe, música, bona companyia i anar sense rumb fix, només gaudint el camí, és suficient. El nostre rumb era sud. Sortir de Barcelona per autopista fins més o menys València. A partir d'aquí carretera de la costa. Vam anar baixant buscant la platja o el racó que més en agradés, i el vam trobar. La carretera quedava alta, a sota el penya-segat es veia el mar, el mar blau intens mediterrani, era una tarda estupenda. Era una espècie de cala ampla, amb pedres no molt grans (cantos rodados), molt poca gent, un chiringuito (dels primers) tipus haima amb molt gust. Aquí!! Ens quedem aquí. No sabíem on érem exactament, vam mirar el mapa i érem als afores de Mazarrón (Múrcia). Mai a la vida hagués dit que hauria anat a Mazarrón (Múrcia) i allí estàvem. Vam passar uns dies en aquell paradís, l'Estela i jo i vam conèixer els italians del chiringuito. Uns rodamóns, de molt mala espina, però amb el morbo atractiu dels salvatges. Quantes bestieses vaig fer. La llum de la lluna il·luminava les meves fantasies, el sol roent em tornava a la realitat i amb la frescor de l'aigua recobrava la vida...

D'això fa molt temps i ganes tinc, des fa uns anys de tornar a l'aventura. Pensava que hi tornaria una setmana a USA, un altre somni, el veritable Thelma i Louise!!!El problema és que ni hi hàvia Thelma sinó Thelmo i això és una aventura políticament incorrecta...O sigui que continuo somiant i si hi ha alguna Thelma que busqui a alguna Louise que es posi en contacte amb mi.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer