Si tornessis a néixer, que canviaries de la teva vida?

Un relat de: Paula

Et diuen, i si tornessis a néixer, què canviaries de la teva vida? Hi haurà gent que diria, jo tornaria a començar de nou, ho veuria tot amb uns altres ulls, faria que la meva vida fos perfecta...etc Quin avorriment no trobeu? Fer la vida més perfecta, però si en sí, la vida ja és perfecta, intentem trobar la perfecció que creiem tan difícil d'aconseguir, i després què, que fas quan ja has obtingut el que desitjaves, el que era tan important per a tu... Pot ser no ho era d'important, pot ser senzillament el que volies era trobar una raó per a viure, un motiu que et fes seguir endavant. Tots en tenim un, si més no ho pensem i ens ho creiem.
Perquè vols canviar el que tens ara, i quan ho canvis ho voldràs canviar una altra vegada, i una altra, i així fins que arribi el dia que diràs, prou! Però llavors creuràs que serà massa tard i que no has aconseguit el teu somni, però de quin somni parlaves? Tornant a néixer creus que s'arreglarien tots els teus problemes? El que havies fet malament en el passat es resoldria ara? Però que avorrit, no creieu ? Deixo aquesta pregunta a les vostres mans.

Si tornessis a néixer, què canviaries de la teva vida?

Jo he tornat a néixer milers de cops, innumerables cops, tants que ja ni me'n recordo, i això per a mi és el canvia la vida.

Comentaris

  • en el fons res ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 06-07-2005

    la meva vida ha estat un vertader desatre, però crec que no canviaria res ... el moment que ara pens que em vaig errar, aquell moment no ho pensava i vaig fer lo que tenia ganes de fer ... no es pot jutjar ara lo que ferem abans, no som els mateixos ni la situació és la mateixa .... així que ... no plorar per lo que hem fet, sinó plorar per lo que no vàrem fer per por d'errar-nos ...

    una aferrada

    Conxa

  • Jo...[Ofensiu]
    hilderoy | 06-07-2005 | Valoració: 9

    A mi, cada vegada que fico la pota, m'agradaria que poguès tornar enrera.Però tornar a nèixer, jo crec que ho pots desitjar quan t'estas a punt de morir, però voler tornar a nèixer, quan encara tens temps...que va! La vida no seria la vida si no tinguès petits errors, petits moments tristos.Molta gent diu que vol ser immortal però en realitat això no es pensa.Si fòssim immortals ens acabariem avorrint de la vida, voloent deixar-la, però no podriem, estariem presoners de la pròpia vida i mai no podriem escapar.

    Disfrutem de la vida mentre hi sigui i no oblidem que els errors ens ajuden a aprendre!!!

    Perdò pel monòleg, eh?jejejejejej

    MARTA