Poema d'encàrrec

Un relat de: aleshores
“Fes-me un poema, em va dir,
fa temps que no en tinc cap,…”

No importa ara que jo fos
Guaitant per la finestra,
o mirant-me un llibre abstrús,…

He tingut potser la sort
que ella desfés
aquesta meva soledat,
que potser era la seva,…

No se en quina plana
del meu llibre estic,..

Ni si miro lluny o prop
per la finestra del cor,…

No se encara si soc
un assassí
o em sortiria de dins
un acte heroic,…

Però se que quan no m’escolto
Et veig fent i desfent
Ben a prop meu,…

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer