Ja no se què dir-te.

Un relat de: ORIOL

Ja no sé què dirte, ni t'enyoro com abans. El teu cos ja no em desperta cap mena d'imaginació eròtica com ho havia fet. No ets la mateixa. Has canviat i t'han anat canviant. Has canviat el teu somriure, per uns ulls tristos i cansats.Ara, vols deixar de fumar. Vols seguir intentant-ho. Abans t'hagués acompanyat en tots els teus reptes. Ara, en canvi, penso que és millor que facis el que més et convingui, el que millor et sembli. Ara, et respecto, inclós quan veig que el pas del temps ens ha fet massa diferents i més distants. Et noto sola, quan sempre havies volgut aparentar el contrari davant meu. Tenies amics, coneguts i amants, i a més a més, com en una mena de món apart, em tenies a mi. Comptaves en qualsevol moment amb mi. Ara, en canvi, a mi cada cop em tens menys. Jo ja no compto amb tu.No m'atreixo a preguntar-te ni com em veus, ni què significo per tu, ni si tan sols si utilitzes la paraula AMIC quan parles de mi. M'has fet plorar. M'has vist plorar.Ara, ni tan sols ploro. Sento llàstima per tu. No tindré mai ni tinc la brúixola que et porti pel millor camí, però et veig desorientada.He intentat estimar-te. No me n'he sortit.No ens uneix la mateixa màgia. No sento la mateixa il·lusió per tu.Em costa molt actualment dir-te el que penso i sento.Mai m'havia costat tant com ara. Mai vaig saber dir-te que t'estimava. Mai sabré dir-te tampoc que no ets ni seràs mai la persona que jo imaginava. Has canviat i ho seguiràs fent.

Comentaris

  • Un fet tan corrent[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 14-09-2008

    i tan ben treballat, llàstima que algunes faltes, i la correcta disposició de punts, comes i separacions entre paraules compliqui un xic la lectura.
    Això no et treu que es noti un sentiment d'angoixa, que va asfixiant aquella amistosa relació, que no per anar més enllà de la mateixa amistat, va morint en l'intent de canviar-la per alguna cosa més íntima.
    et felicito, bon relat i ben narrat.

    una abraçada

    Ferran

  • Quanta buidor...[Ofensiu]
    Aina_R | 12-09-2008

    ... has plasmat amb molta exactitud un sentiment que per desgracia sovint s'instaura entre una parella fent que l'avisme creixi dia a dia, i dia dia també fent aquesta distància més difícil de resoldre, tant que a vegades només queda una solució.

    M'ha agradat molt, perquè el text agafa un ritme constant que a poc a poc ens endinsa en els sentiments del protagonista, que es va mostrant a poc a poc.

    Ens anem llegint per aquí!!!

l´Autor

ORIOL

55 Relats

64 Comentaris

49094 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig començar a escriure com a afició i ara s'ha convertit en una de les meves principals passions.
Escriure per mi ha estat la manera de transmetre tots aquells sentiments i totes aquelles sensacions que massa sovint no sabem fer arribar cara a cara.
Escriure és el meu petit tresor. Poca gent sap que el tinc, poca gent el coneix, poca gent l'ha llegit però ja des d'ara vull compartir-lo amb vosaltres que sé que m'entendreu. Aquesta és només la meva autèntica felicitat? I la vostra?
De petit, mon pare sempre em deia que el "llegir no et faci perdre l'escriure". Ara només puc dir que "l'escriure m'ha fet perdre el llegir" I me'n alegro que així sigui. Vaig néixer a Barcelona ciutat el febrer de 1974, i des de ben petitet. m'ha captivat el món de les lletres. Acostumo a escriure sobre vivències, pensaments i sensacions que porto en el meu cor.Voler veure el que escric, és voler coneixe'm. Deixar-se captivar per la tendresa d'una paraula és voler estimar. ORIOL
E-mail: oriol1202@gmail.com