Futur enllà

Un relat de: angie

Avui acaba febrer i mig hivern ja ha marxat. Les paraules que has anat escrivint-me se m'enreden entre les pestanyes, van omplint arxius a la memòria i cada cop que els obro i rellegeixo, em tremola el somriure als llavis. No sé si hagués volgut que les coses fossin d'altra manera, de vegades sóc així de contradictòria. La distància que ens separa fa més gran la complicitat que ens uneix i aquest aire nocturn i fresc, sempre em recorda la teva aroma. M'agradaria dir-te com et trobo a faltar i com tanco els ulls i gaudeixo d'aquest sentiment. Aquest món nostre està fet d'esperes i trobades sobtades, plenes de petons digitals i rialles que volen ser abraçades. Voldria explicar-te des d'aquesta finestra, com és tot allò que m'envolta, com em descobreixo seguint les teves passes sense que te n'adonis i com m'agrada que em facis sentir així. Reconec però, que una lleugera por em deixa sense alè, m'atura molts cops i m'allunya, em persegueix però quan vull dominar-la se m'escapa.

Avui acaba juliol i mig estiu ja ha marxat. Les paraules de la nit passada foren mocadors de seda recorrent-me el cos. Aquella calor enganxosa no va ser la que m'escaldufà la pell ni la que em va fer ballar el cap. Cada vegada que em tocaves feies girar les gorges de la meva fantasia i això, afegit a la teva habitual cortesia, em trasbalsà. Però no ets Romeu ni jo la Julieta, està clar. Tampoc som Hipòlit i Fedra, amors avesats a la tragèdia i al fracàs, som dos tocats de l'ala que creuen que el destí és tossut i està més que marcat. Tot i així m'agrada pensar que la llista dels amors impossibles continuarà tenint el teu nom, futur enllà.

Comentaris

  • NinanGi!!![Ofensiu]
    afrodita | 10-10-2007 | Valoració: 10

    Feia massa temps que no llegia res teu i sovint una petita espurna és el desencadenant de tot el que vindrà després...gràcies per la cançó que m'has deixat al fòrum, perquè m'ha portat a llegir-te de nou i descobrir aquest troç de cel...

    Felicitats pel relat, tot ell és una passada, no canviaria res: m'agrada el contingut, el tema, el lèxic i l'estructura dividida en mig i mig any, en fí, que gràcies per escriure'l i per haver-me'l fet descobrir!

    Que tinguis un mooolt bondia GuAPa!!!

    BoditA

  • Destil·lant complicitat… [Ofensiu]
    brideshead | 29-05-2007

    Una història ben maca, escrita amb un sentiment contingut, com aquell que no vol dir més enllà de la complicitat que s'hi endevina. Sentiments intensos, que han fet bategar el cor del/la protagonista més d'un cop, que l'han acompanyat potser en nits fredes, solitàries, de record i d'enyor... I allà al darrera de la pantalla (aquesta finestra des de la qual voldria transmetre tot un món de sensacions), va empassant pensaments, i potser desigs, vers aquesta persona o personatge, que des de l'altra banda, fa picades d'ullet i dibuixa somnis.

    M'agrada la clara diferenciació entre el text dividit en dos grans blocs. Mig hivern, mig estiu ja han passat. La màgia de la nostàlgia segueix sent la mateixa, però la persona en qüestió acusa el pas del temps, reconeix la certesa d'uns moments impossibles en la realitat però possibles en el gest de la tendresa, en aquesta complicitat que s'erigeix en el motor del relat per acabar adonant-se que aquell nom no pronunciat, no confessat, seguirà sent l'eix perfecte per a seguir somniant que, en definitiva, és una altra manera de viure.

    No sé si m'he embolicat massa fent aquesta reflexió del que el teu relat m'ha transmès, però creu-me si et dic que m'ha transmès moltes coses que, potser de manera diferent a la teva, entenc perfectament i comparteixo totalment.

    El final de la teva història és perfecte, recull amb precisió tot els pensaments que has anat desfilant al llarg del relat. Potser només et faria un petit "però". La frase... "reconec però, que una lleugera por em deixa sense alè, m'atura molts cops i m'allunya, em persegueix però quan vull dominar-la se m'escapa"... no m'ha acabat de quedar clara, no he sabut veure perquè aquesta por se t'escapa quan vols dominar-la.

    Un beset, angie. Fa poc vaig llegir per aquí que havies estat "fora de joc" uns dies... Espero que tot vagi bé i que només fos una situació normal, conseqüència lògica d'aquest estat magnífic del qual estàs, espero, gaudint-ne molt.

    Una forta abraçada, guapa!

  • Saps què em passa?[Ofensiu]
    pellpintada | 28-05-2007

    Que no he entès res, de tant personal, potser.

  • Des de la distància.[Ofensiu]
    Rodamons | 24-05-2007

    "La distància que ens separa fa més gran la complicitat..."
    Des de la nostra complicitat, he gaudit de la lectura d'aquest breu relat d'amor.
    Esperava haver-te conegut personalment a la presentació del llibre Erotisme somtu i jo, però no va poder ser, què hi farem!
    Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

277044 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com