Flors per al president del partit

Un relat de: panxample

En aquell sobre hi deia "confidencial", més motiu per indagar i xafardejar. Rau allí damunt entre un munt de papers. El secretari era a l'habitació del costat amb el President, aquells instants eren meus.
-Vol un cafè? -Em puja l'adrenalina. L'hostessa em mira fit a fit, el silenci és pesant.
- No, gràcies.
Faig via, les mans em tremolen, ara o mai, em dic a mi mateix. Deixo la capsa al damunt de la cadira, porto un encàrrec personal per al President.
Llegeixo entre línies.
Estratègia de la campanya per a la independència.
Des d'aquest Departament, es fa avinent a totes les forces polítiques... Davant l'allau d'independentisme... El qual tenim a l'abast tots i cadascuna de les nostres ideologies i que ningú se'n vol fer càrrec.... sabedors de les múltiples traves i complexitat que això comporta, tant pel que fa a l'acció de govern com per ..., l'accés constant d'un gran nombre de vots a més de la connexió amb els diversos agents dels sectors, cultural i lingüístic del país.... Una eina per dissoldre tota aquesta demanda popular... tot i que és la nostre voluntat de cada partit als qui representem i fem senyera del coneixement... un àmbit emblemàtic per a qualsevol país, en una època que es mou entre la globalització i la diversitat...Per això us convido i suggereixo en la línia de tot lo exposat i així ho creiem els presents... Dissoldre'ns, radicalitzant les postures per tal d'obstaculitzar el procés, fins i tot... ,... tot i que... no ...
-El president l'atendrà tot seguit. Està molt il·lusionat en aquest projecte.
-Gràcies (ostres m'ha enxampat! no he pogut acabar de llegir la resolució).
-Bon dia tingui... són uns deixats. El secretari no sap guardar un secret... es deixa els documents per tot arreu... l'ha llegit?
-Si..., no..., pel damunt..., bé l'he fullejat.
-Vostè sap guardar un secret?
-Sí.
-Doncs jo també. Sabia que aquest país no té Estat? que la gent va lenta i ...
-Perdoni, jo només li portava aquest ram de flors.

Comentaris

  • bravo!![Ofensiu]
    teresa serramia | 06-05-2011

    l'home sempre lluita "contra els elements"...Aquest és, tal vegada, el "lai motiv" de la seva vida...
    Gràcies per la fotografia que m'has en viat..M'ho tornaré a mirar amb més calma..preciosa!!

  • Temptació[Ofensiu]
    Unaquimera | 30-11-2010

    Em sembla molt humà el fet que en veure el mot "Confidencial" el teu protagonista es sentís més motivat encara per llegir el contingut del sobre...
    encara que no hagués estat el repartidor, sinó qualsevol altre ofici o càrrec, i per suposat no diguem un opositor o un periodista, la temptació hagués estat enorme!

    T'envio una abraçada confidencial,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de panxample

panxample

45 Relats

292 Comentaris

65864 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
No sé qui sóc, ni que no sóc, però la vida és una meravella, cal aprofitar-la, compartir-la i gaudir-la. Encara que de vegades amarguegi.

Panxample no per que tingui la panxa ampla o sigui un panxacontent, que també; sinó que és en honor a Joan Baptista Pujol i Fontanet, (Alfara dels Ports, Baix Ebre, 1857 – Tarragona, 1883). Bandoler anomenat "panxample".

la calaixera