Fidelment

Un relat de: Tiamat

Jo treballo pel superdolentot, sí. És un tio intel·ligent, fort, d'aquells que es fan veure, sap? Sempre té projectes al cap, inundar ciutats, robar bancs, conquerir el món, bé, aquest tipus de coses que fan els superdolentots. I jo l'admiro, sap? L'admiro tio, i per això li vaig enviar el meu currículum, ja fa una pila d'anys, vaig veure un seu anunci al diari, quan tot just començava a despuntar dins del camp professional i tal, i des de llavors que treballo per ell, sap? i que és el meu amo i senyor, i em mana i jo l'obeeixo. M'agrada, a vegades faig hores extres, però bé, no hi fa res. Però clar, també hi ha aquest coi de superherois que l'únic que fan és posar-li pegues. Com si no tinguessin res més a fer. Això del meu amo, és vocació. El d'aquests suposats superherois, és... és... són ganes de tocar els collons, home. Però bé, no sé com s'ho fan, que sempre li acaben tirant els plans enlaire. Fa temps ja que li dic que, no sé, que hauria d'anar més amb compte, o deixar-ho estar directament i fer-se notari, que de fet ha estudiat per això, té el títol allà, al seu despatx de superdolentot, sap? Un despatx molt bonic, per cert, molt elegant. En fi, doncs jo li vaig repetint que ho deixi estar, a més, cada cop està més arruïnat, si ha hagut de vendre la seva màquina de matar multituds humanes i tot, amb com se l'estimava! Però res, ell orgullós i tossut, de fet crec que l'admiro per això mateix, sap? Per la seva tossuderia i orgull, per això li sóc fidel encara, i he tingut altres ofertes de treball, no es pensi, i que estaven més bé i tal, però res, jo al costat del meu amo i senyor, que la fidelitat és la fidelitat, i això va per sobre dels diners. És que això també m'ho ha ensenyat ell, t'has de mantenir constant amb el que tu vols, a ell no el sotmetran pas amb diners ni amb res, ell és malvat, un superdolentot com déu mana, i ho serà fins la mort. Fixi's com és que, malgrat fa dies que ni mengem ni dormim, ha dedicat tots els nostres estalvis i temps a dissenyar una estratègia per fer esclatar el món. I ja em dirà quin benefici li portarà, això! Ell, com li he dit, ho fa per convicció, i si les seves conviccions són aquestes, endavant i a ser conseqüents. Miri, de fet li explico tot això per distreure'l, ja que ell ara està apunt d'executar el pla. Crec que en res, premerà el botonet vermell, que el vaig pintar jo, sap? Espero sincerament, que aquest cop els superherois no es fiquin pel mig. Quina hora és? Ja? Doncs així, sento dir-li que estem a pocs segons perquè tot exploti. Set, sis, quins nervis, oi? tres, dos, un

...

No, doncs no ha esclatat, vaja, ja deuen haver tornat a venir aquell coi de superherois... És clar, ells no es cansen, només actuen en moments puntuals, i nosaltres elaborem plans diabòlics com formiguetes, sense descansar, sap?

- Vine a ajudar-me, mecagonlaputa, que no hi ets mai quan et necessito!!!

El sent, que em crida? Hi haig d'anar. Res doncs, encantat de parlar amb vostè, però el deure em crida. Vostè m'entén, oi, senyor policia?

Comentaris

  • jejeje ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 23-10-2005

    veig que has tret partit del superdolentot ...

    una aferrada guapa

    Conxa

  • Genial![Ofensiu]
    EmmaThessaM | 22-10-2005

    Un relats amè, divertit, original i fresc que et dibuixa un somriure de galta a galta tot donant la volta pel clatell (no provis d'imaginar-t'ho).

    Potser alguna frase falla una mica i et retorna a la realitat de què només és un text però, en general, les lletres es converteixen en una secretària antipàtica i ineficient, però molt fidel, que fa l'enze intentant ajudar al seu amo tot ficant la pota contínuament.

    Un relat molt gràfic que evoca l'estructura d'un curt-metratge (per la durada) de ciència ficció.

    EmmaThessaM

    PD. Ja sé que faig una mica tard però, de totes maneres, moltes felicitats.

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

681486 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.