Banyes justificades

Un relat de: Celblau

Imagino un matí sense tu, seria un matí buït sense escoltar quan dius " carinyo t´he preparat l´esmorzar, vaig a la feïna, t´estimo", sense sentir quan em fas un petó, fred i intens alhora, sense que em diguis que soc útil per moltes coses menys per fer l´amor.

Per les tardes sol a casa miro el televisor, observo les calamitats de l´esser humà: "Un atac palestí sobre la població jueva a provocat 37 morts".. "Una dona apallissada pel seu ex quan anava a comprar " Em dic a mi mateix que sóc un ser afortunat, a part de la meva sort de tenir la dona que tinc, soc bo, tolerant, amic, fidel.. dintre del problema que tinc soc feliç

La veïna deia que feia dies que la meva dona es veïa amb un home que no era jo. Jo no em creïa res de la veïna, sempre ha estat una vella manefla i interessada del veinat. Ni cas

Una nit traient al gos vaig enxampar al meu amor tractant més que paraules amb un senyor amb un aspecte més fornit i sencer que jo.. Si, si era ella no hi havia dubte, la seva silueta esvelta la reconeixeria encara que hi hagues una boira espessa i tingues 500 diòptries a les ulleres, naturalment és un dir, però la coneixia massa, fins aquell dia, es clar

Va venir a casa amb un to: "hola carinyo com t´ha anat la tarda, han vingut els de rehabilitació? va anims que jo no deixaré que t´amoinis per aquesta cama que et falta "
No li vaig dir res..
De que servia tot plegat? cap dona estaria amb mi amb aquest problema, ella satisfà el seu cos amb el que jo no li puc donar. Ella és feliç així, doncs jo també; ella es satisfà i a mi em cuïda. He tingut sort

Comentaris

  • Molt bo.[Ofensiu]
    aquellamirada | 26-12-2007 | Valoració: 10

    M'ha agradat com t'expresses i el final del relat. estic amb el comentari de avet_blau. Et seguiré llegint. Bones festes.

    aquellamirada.

  • Les banyes no es poden justificar[Ofensiu]
    fada_nocturna | 25-12-2007

    No se si es real, pero si ho fos, no segueixis amb aquesta noia. No es bo viure d'una farsa, i segur que per moltes mancances que tinguis la teva simpatia u suplirà.

    Petons!

    M'ha agradat el relat. Passa't pels meus si tens un moment i a veure que opines

  • Mancances afectives.[Ofensiu]
    Avet_blau | 25-12-2007 | Valoració: 10

    De entre la mancança física,
    i la mancança mental, afectiva.
    quina es mes prescindible ?
    quina afecta menys a l'estabilitat de vida?

    Malgrat que una cama, un braç, un dit,
    son importants per l' integritat mental,
    a vegades la mancança afectiva es mes destructiva, mes aniquiladora.

    quantes persones "senceres"
    estan mutilades mentalment.

    Avet_blau

  • Caram...[Ofensiu]
    bufanúvols | 25-12-2007 | Valoració: 10

    Penso sincerament que el matrimoni, les parelles fixes, allò de per tota la vida etc. no tenen cap mena de futur. El que compta és l'amistat ben entesa, el sexe amb amor o el sexe per plaer. La fidelitat? Que cadascú visqui la seva vida "en relació" com li plagui i sense molestar a ningú.

    M'ha agradat el teu relat. Et seguiré llegint.

  • Celblau[Ofensiu]
    Nina Abril | 25-12-2007

    El protagonista ho sap. No diu res. Però ho sap i calla. A partir d'aquest moment, és acceptació o resignació, tant és. Sap que si ho diu és quedarà sol. Sap que si ho diu la seva parella marxarà. Calla i fa veure que no sap res.
    Si aquest relat és ficció l'autor fa i desfà el que vol, i el relat està molt bé. Però si és real, jo li diria en aquest noi que té mans, que té boca i qualsevol mancança és pot substituir amb joguines i amb imaginació. Un no pot arribar a sentir res, però sí pot arribar a fer sentir. No es tracta de fingir, es tracte de donar. I donar és Regalar.

    No deixis d'escriure!

    ;-)


  • perdó, se m'ha tallat[Ofensiu]
    Fiona | 25-12-2007

    que te moltes altres qualitats per fer feliç a una dona i a la gent del seu voltant, no? ànim, que a la vida ens mereixem ser feliços de debó!
    Un petonet i ens anem llegint per aquí!
    BON NADAL!!

  • banyes justificades?[Ofensiu]
    Fiona | 25-12-2007 | Valoració: 7

    Hola!
    aquest relat si més no m'ha fet pensar. Creus de debó que unes banyes es poden justificar? ja se que és unt ext, però personalment crec que mai has de deixar que estiguin per tu per pena i encara que aquest noi no tingui cama,´segur

Valoració mitja: 9.25

l´Autor

Foto de perfil de Celblau

Celblau

8 Relats

14 Comentaris

9465 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Nascut entre Blanes i cadaqués
ben tocat per la tramontana.
Un any com qualsevol altre vaig neixer com qualsevol altre mortal, em van posar un nom com qualsevol altre i tinc una vida independent de la resta de mortals pero alhora com qualsevol altre.
M´agrada expressar emocions i treure-les d´alguna manera i una bona manera a sigut trobar aquesta pàgina.
No tinc best sellers, ni premis i segurament mai seré reconegut però m´ajuda a sentir-me millor.

Bé si voleu parlar amb mi agregeu-me a chuspi_16@hotmail.com