En un instant..

Un relat de: Celblau

La vida brilla al seu màxim exponent, on tot li trobes un "què" per viure-la, les sensacions de benestar són explosives a dins teu, sacrifiques uns grams de la teva felicitat per compartir-la amb els teus que t'estimen pel que ets i no pel que tens, la família també va bé dintre dels petits enfrontaments qüotidians, que, si més no, enforteixen les relacions del nucli familiar. Pots realitzar la teva vida amb relativa comoditat ja que la teva ment és adaptable a les situacions i no fas cap fàstic a una feïna mal pagada ja que saps que el futur no és allà, estas fent uns fonaments i és un temps de traspás.
Però en aquesta vida estem diariament exposats als perills de la casualitat i/o destí a causa d'una sèrie de reaccions dels moments prèvis al fet que fan desencadenar una tragedia que engloba una sèrie de sensacions inexplicables a dins del ser. El canvis químics al cervell anulen el dolor pròpi i es perd la conciència del món, on tot es basa en aquell fet tan tràgic. Després del bloquieg mental momentani del cos s'obté una reacció enèrgica per salvar aquella vida.
La imatge de l'accident es recrea com un bucle a la ment que no pot parar fins que fas altres coses per oblidarte'n, però que la màxima preocupació es que aquella persona surti bé d'un fet generat pel destí, on tu ets l'ilés i l'altra persona la ferida, però les ferides mentals poden arribar a ser tan fortes com les físiques, però sembla que algunes persones no ho acaben de veure amb claredat.
Les sensacions post-trauma són d'amoinament de pensar que els seus pares i la filla ho estan passant magres i mentrestant tu et desfogues describint sensacions d'una experiència totalmente indesitjable. Altrament dit; una sensació d'inpotència.
La recuperació està en marxa i el temps farà que tot en resulti un fet purament anecdòtic.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Celblau

Celblau

8 Relats

14 Comentaris

9422 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Nascut entre Blanes i cadaqués
ben tocat per la tramontana.
Un any com qualsevol altre vaig neixer com qualsevol altre mortal, em van posar un nom com qualsevol altre i tinc una vida independent de la resta de mortals pero alhora com qualsevol altre.
M´agrada expressar emocions i treure-les d´alguna manera i una bona manera a sigut trobar aquesta pàgina.
No tinc best sellers, ni premis i segurament mai seré reconegut però m´ajuda a sentir-me millor.

Bé si voleu parlar amb mi agregeu-me a chuspi_16@hotmail.com