Detall intervenció

Per inserir clips de youtube

Intervenció de: iong txon | 29-11-2014

Per Mariona, Ferran i tots els forumaires que hi estigueu interessats.

Ens ha fastiguejat a molts que els de youtube hagin decidit fa pocs dies suprimir les opcions d'inserció dels seus videos, entre les quals hi havia una casella per activar l'opció "Utilitza el codi d'inserció anterior" que és el que s'havia d'utilitzar al fòrumRC

Ara cal seguir els passos que ja a finals de 2012, quan van començar els nous codis, vam aprendre alguns forumaires. L'Anaïs ho va conservar i gentilment m'ho ha recordat en un mail. Miro d'enganxar-ho aquí per qui vulgui conservar-ho, ja que és necessari al fRC ara per ara, tant per proposar el melo com, en general, sempre que es vulgui compartir un videoclip de youtube:

(Recordeu que cal transformar els parèntesis en signes de major que/ menor que, >,< que jo substitueixo aquí perquè no quedin les instruccions de l'exemple invisibles al fòrum.)



------------------------------------------------------------------------------------------------------

EXPLICACIÓ DE COM PENJAR UN VÍDEO A RC (ACTUALITZAT DESEMBRE 2012)

- Guarda’t l’ordre d’aquí a sota en un word (veuràs que hi ha un tros que són quatre interrogants subratllats, aquesta part s’ha de modificar i és la clau de la qüestió):

(object width="425" height="350")(param name="movie" value="movie")(/param)(embed src="http://www.youtube.com/v/????" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350")(/embed)(/object)

- Vés al youtube i tria el vídeo per penjar.
- Fes clic a “comparteix”
- Copia el “http” que surt a sota de l’ordre “comparteix el vídeo”. Per a fer-ho, fes clic damunt i se’t seleccionarà. Fes clic llavors amb el botó dret del teu ratolí i fes un clic normal (amb el botó esquerre del ratolí) a “Copia”.
- Vés al word on hi ha l’ordre que t’he fet guardar primer.
- Enganxa l’ordre “http” a sota de l’altra ordre (fes clic al botó dret del ratolí i fes clic amb el botó esquerra a “Enganxa” o “pega”, depèn si ho tens en català o en castellà)
- per a poder penjar el vídeo, hem d’aprofitar l’última part d’aquesta ordre d’http, que està darrere de l’última barra. Per exemple, a la cançó de Chayanne "Salomé", l'ordre que surt és aquesta:

http://youtu.be/Z2BMBrCKMcY

hem d’aprofitar:

Z2BMBrCKMcY

- Aquest tros l’hauràs de posar allà on t’he dit a la primera ordre que hi havia els 4 interrogants. Quedaria doncs així:

(object width="425" height="350")(param name="movie" value="movie")(/param)(embed src="http://www.youtube.com/v/Z2BMBrCKMcY" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350")(/embed)(/object)

(molt de compte que no hi quedin espais entre la barra d'abans de l'ordre pegada i les cometes de després, ja que llavors no es penjaria bé)

- Ara ja pots copiar tota aquesta ordre i enganxar-la allà on vulguis.

-------------------------------------------------------------------------------------------------



Res més. Només que, si no ho tinc mal entès, les cometes són negligibles (per si algú es troba en la necessitat de reescriure les instruccions, cosa que no caldria si es fa un copy-paste com s'indica aquí; però si en el cas d'inserció de fotos, per exemple —però aquesta ja és tota una altra història)

Molt bon cap de setmana a tothom!


Respostes

  • RE: Per inserir clips de youtube
    gypsy | 29/11/2014 a les 17:31
    uaWWWWW
    Moltíssimes gràciesssss!
    Ets un SOL!!!
  • RE: Per inserir clips de youtube
    David Gómez Simó | 30/11/2014 a les 00:34
    Ostres! Quina feinada que donen els de Youtube.

    Moltes gràcies a tots per les explicacions.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.