Xocolata amb llet

Un relat de: Jimbielard

Hi ha molts tipus de xocolata.. i fins i tot ara, no sé des de quan, mesuren amb percentatges la quantitat de cacao.
A en Josep sempre li ha agradat la xocolata amb llet, amb totes les seves vertents.. sigui amb nous, amb panses, amb cafè amb ametlles.. , no així però amb la xocolata que en diem "negra", que no porta gens de llet i la sensació al paladar pot resultar de gust fort i amarg. No li agrada la llet, desde petit que va deixar de tastar-la.. però el seu cos es conforma de moment, en rebre productes làctics, derivats de la llet com el formatge, el yogurt, els batuts,.. un substitut.
També hi ha molt tipus de sexe, fins i tot, i sense que en Josep sigui un gran expert, prefereix la qualitat a la quantitat. Li agrada el sexe.. Fer sexe amb una dona i totes les seves vertents… estigui a dalt, abaix, de costat, estirat, encongit... , amb amor..., pot fins i tot tenir la neurona del sexe lligada amb una corda mentre ella estira i estira com si olorés les feromones capulines a un kilometre ( com un gos mort de gana amb un troç de carn a dos metres, mentre la corda que el limita medeix metre i mig). Pot tenir, fins i tot, els pabellons auditius en alerta, les papiles gustatives atentes, l´olfacte ensinistrat per rebre les vint-i-quatre hores del dia, els tres-cents seixanta-cinc dies de l´any qualsevol sintoma del que pot ser un bocinet de lujuria, sexe , descontrol….. però de vegades el seu cos s´ha de conformar amb la solitut i el pensament que genera la amiga neurona i les ordres que li dona a l´altra amiga intima seva ( i que de vegades ell reflexiona) .. que menys mal que no tenim arpes ni peülles!!.. o tambè, els dies més mandrosos, es conforma amb menjar xocolata…- un substitut? - però que sigui amb llet, es clar.

Comentaris

  • eh, eh![Ofensiu]
    Xocolatina | 25-04-2008

    EH! Potser si que la xocolata és un bon sustitut del sexe, però també és bona per ella mateixa, no et sembla?
    A tu t'agrada també la xocolata, amb llet o sense? Si dius que si, m'has de llegir des del principi!!

    Jaja, m'he divertit molt amb el teu text!
    ala, a preferits!
    Una llepadeta per a tu,
    Xocolatina

l´Autor

Foto de perfil de Jimbielard

Jimbielard

71 Relats

252 Comentaris

90641 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Vaig néixer a Barcelona durant l'any del baby-boom i haig de fer cua per qualsevol cosa. He viscut sempre a Sant Andreu de Palomar, un poble mil·lenari annexat a Barcelona cap al 1897.
Fa poc que escric però he descobert que en gaudeixo i m'apassiona.
M'he anat fent gran, descobrint coses noves, aprenent el que m'agrada i el que no...

Per això us animo a fer qualsevol comentari que agraeixo per endavant.



https://joansamfainablog.wordpress.com/