Haiku per tu

Un relat de: Jimbielard
Son de la terra
Les ànimes ferides
La teva també

Faràs que sonin
Les trompetes de gel
I que es fonguin.


On s'està lliure
Quan el sol s'amagui
Ho perseguirem

Si ens ho neguen
Alçarem el que ens queda
Per la victòria.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Jimbielard

Jimbielard

71 Relats

252 Comentaris

90577 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Vaig néixer a Barcelona durant l'any del baby-boom i haig de fer cua per qualsevol cosa. He viscut sempre a Sant Andreu de Palomar, un poble mil·lenari annexat a Barcelona cap al 1897.
Fa poc que escric però he descobert que en gaudeixo i m'apassiona.
M'he anat fent gran, descobrint coses noves, aprenent el que m'agrada i el que no...

Per això us animo a fer qualsevol comentari que agraeixo per endavant.



https://joansamfainablog.wordpress.com/