Vull que siguis tu

Un relat de: rasablanca10

Estic farta de ser jo, de ser jo qui cerca qualsevol excusa ridícula per parlar-te, de ser jo qui et somriu, de ser jo qui recorre tota la Rambla per trobar-te, de ser jo qui propicia els nostres encontres casuals, de ser jo qui reuneixi el coratge per telefonar-te.
Avui ja n'estic cansada de dedicar-te relats preciosos on queden copsats els meus sentiments cap a tu, quan ni tan sols et dignaràs a llegir-los, de pensar-te, de somniar-te, de creure que algun dia.. si.. que algun dia per fi estarem junts i que tot aquest sofriment no haurà estat en va. Estic cansada de dormir-me recordant la darrera besada, de despertar-me recordant les primeres paraules, cansada d'haver de controlar el cor quan et veig perquè no se m'escapi, de fer com si anés tot bé quan em moro per dins de mal i de pena, de fer el paper d'amiga quan sempre seràs el meu amor i t'estimaré com a tal.

N'estic tipa de tu! Això és insuportable!
Estic cansada de que visquis en la meva ment, estic farta de que tot l'amor que vaig intentar assassinar es torni contra mi i em mossegui el cul...
Tant de bo et pogués oblidar tant sols desitjant-ho!

Però no seguiré fent el paper de beneita, de titella, de boja enamorada.
Això s'ha acabat.

Avui, vull que siguis tu qui vengui a per mi.
Vull que siguis tu qui truqui a la meva porta nerviós pensant en com demanar-me perdó. Vull que siguis tu qui es quedi sense poder parlar quan em vegi.
Vull que siguis tu qui em digui que m'estima. Vull que siguis tu qui em rodegi amb les mans la cintura i em robi la besada més apassionant coneguda en la història.
Vull que siguis tu qui em digui entre esclafits que la vida és meravellosa. Vull que siguis tu qui demostri lleialtat amb cada carícia. Vull que siguis tu qui corri rere les meves petjades per trobar-me. Vull que siguis tu qui em sorprengui amb paraules precioses que em facin encongir el cor. Vull que siguis tu qui m'aturi pel passadís únicament per contemplar el meu rostre. Vull que siguis tu qui somniï amb el darrer vespre que passarem junts. Vull que siguis tu qui plori quan recordi aquell comiat.
Vull que siguis tu qui desesperadament cridi el meu nom enmig de l'obscuritat quan, d'aquí tres minuts, et digui adéu per sempre més.
I vull que siguis tu qui recordi tot el temps perdut que haguessis pogut aprofitar per estar amb mi.

Comentaris

  • Donar-ho...[Ofensiu]
    natasha | 29-05-2008 | Valoració: 8

    ...gairebé tot i no rebre res de l'altre al final cansa, i això és el que es plasma en el teu escrit, senzill i sincer.
    Bon text!

  • saps qui sóc? :)[Ofensiu]
    White | 28-05-2008 | Valoració: 10

    Isa aquest relat és perfecte com tots m'encanta de veritat... :).Demà parlam val? estudia molt i sort.

l´Autor

rasablanca10

19 Relats

38 Comentaris

22068 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:
But time past is a time forgotten.
We expect the rise of a new constellation.

T.S-Elliot