mai falla

Un relat de: rasablanca10

Sabia que tan sols una persona l'entendria. Que ningú la coneixia tant. Sabia que ell hi seria sempre, sempre; i sempre, és molt de temps.
Malgrat els anys, i els moments de llunyania, i les setmanes sense parlar, i els dies d'enyor, mai deixà el telèfon sense despenjar, ni la porta sense obrir.

L'havia ajudada a continuar quan tothom desaparegué en la foscor de la nit, li havia dibuixat somriures quan al seu voltant tan sols veié sofriment, l'havia aixecada després de cada caiguda i li havia curat les ferides de l'esgotament, li havia regalat la seva companyia quan no pogué comptar amb ningú més.

Mai demanà res a canvi, però mai faltà al seu costat. MAI. Sense queixes, sense exigències. Fou allà, dia rere dia, a pesar del fred i les tempestes. Aguantà amb silenci els crits, els empipaments, les enrabiades. Callava. Esperava, i a la fi, acceptava les disculpes.

Sabia que sempre comptaria amb la seva espatlla, que sempre algú l'escoltaria.
Sabia que mai estaria sola.

I vosaltres... encara us demaneu què significa la paraula amistat?



Per a tu, B.
Perquè t'he demanat una frase a l'atzar i la teva resposta ha estat: t'estim,

Perquè sempre hi ets.

Comentaris

  • no et fallaré [Ofensiu]
    White | 27-04-2009 | Valoració: 10

    Gràcies...per haver escrit aquest relat...m'ha encantat molt...com has dit estaré sempre al teu costat passi el que passi...encara que estiguem a hores de distància saps que sempre pots contar amb mi per a tot... ja ho saps i saps que t'estim molt



    Gràcies per aquests últims anys... :)

  • ombra8 | 26-04-2009 | Valoració: 10

    sí, bona descripció del que és una amistat realment important. Cuida-la bé en aquesta amistat, pel que puc llegir és realment important per tu.

    M'agrada la teva forma d'escriure, enhorabona! t'ha sortit un molt bon relat :)

    Adéu!

l´Autor

rasablanca10

19 Relats

38 Comentaris

21998 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:
But time past is a time forgotten.
We expect the rise of a new constellation.

T.S-Elliot