Vida

Un relat de: almodis316

Sé que quasi cada estiu és igual… Sé que l'únic que varia a vegades és l'hora, i el lloc. També sé que aquest estiu serà diferent, nostàlgic, alegre, i molt emotiu. El que fa que siguin sempre iguals els estius, et fa pensar que pot ser una mica rutinària la teva vida, però li he donat un gir de 360 graus a la meva forma de ser, i m'he dit a mi mateixa: perquè cony m'he de preocupar per com són els estius, si el fet és poder estar amb les persones que només veus en aquesta època de l'any. El fet no és que cada estiu sigui sempre igual, gràcies a això ho pots canviar pel que vindrà. Pot ser que cada dia estigui als pins, o al cafè, o als arcs, o inclús a Llavorsí, però tinc la sort de poder romandre amb una de les millors companyies que puguin haver-hi. Fa ja temps, em vaig veure sotmesa a un petit conflicte. Vaig compendre de veritat el sentit de la vida, sé que vaig estar a punt d'ensorrar-me, però vaig ser forta i vaig dir-li al món que aquí estava jo, i que hi seguiria sent, i que res, ni ningú em faria mai més mal.Tinc una cosa que se'n diu el plaer de viure, el plaer de veure cada dia a la gent que vull, el plaer de fer l'esport que m'agrada, tinc molts plaers… No obstant per què no ho fa la resta de gent? Us demano a tots, feu-li un gir a la vostra vida i pregunteu-vos, val la pena arriscar un grau de la teva ànima per algú que ni tan sols li importes…


Comentaris

  • Furtives | 28-08-2008

    Mira, em sembla un relat molt bo i concís, em quedo sobretot amb l'última frase del relat, crec i afirmo que és una de les frases més significatives que he pogut llegi mai, dir-te que tens tota la raó del món, i anunciar que és una pura veritat com la vida mateixa!

    apa!

  • no, no ho val[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 24-08-2008

    els estius d'ara, els teus, ja mai més seran iguals. demà tot canviarà. Però els d'ara els duràs sempre amb tu, i seran el teu bagatge.
    Un titol curt i explicit, una vida a l'estiu. Ben narrat el relat, amb aquest final obert, la qüestió que tots voldriem esbrinar, i que sols el temps ens constesta, a cau d'orella.

    Una abraçada

    Ferran

  • hola maca[Ofensiu]
    pitusa63_61 | 14-08-2008 | Valoració: 9

    en primer lloc donar-te la benvinguda a relats i en segon dir-te q m'agradat molt el teu escrit. Tens raó, no val la pena estar tota la vida al costat d'una persona q ni te vol ni valora com ets, pero aixo si, has de tenir molta força de voluntat per un dia dir: PROU.
    Un saludo i endevant

  • Capità Borratxo | 12-08-2008

    Tant de bo tots els estius pogués estar jo pel Pirineu fotent la cabra...

    Gràcies pel comentari i segueix endavant "joveneta"!!! ;-P

    Enhorabona pel relat!