Sentiments fugissers

Un relat de: almodis316

Ella camina sense rumb, ni destí. Durant aquest llarg trajecte es troba diferents obstacles i forats, i ajudes. Entre aquestes ajudes, hi han diferents persones que saps que sempre hi seran. Aquelles persones, que tan diferents a tu et tapen els forats i trenquen els obstacles. Llavors hi ha una època, una mala època que de sobte et sents atraguda cap a una altre persona, que potser t'estima o potser no. Diuen que l'acció d'estimar pel sol fet de ser-ho ja ho és. Cosa incorrecte, si aprecies i admires una persona ho és, si no saps tan sols si l'estimes no...

Comentaris

  • No hi ha...[Ofensiu]
    AVERROIS | 12-12-2008 | Valoració: 10

    ...res com envolcallar-te de les persones que t'estimen. Sort hi ha de que estan al teu costat, però un s'ha d'obrir al món i experimentar. Llavors realment es veu totes les coses bones i dolentes. L'amor pot donar de tot...però s'ha de tastar amb els llavis com la mel. Hi ha gent que l'hi agrada i d'altres que no. En el fons que seria de la vida si ens tanquessim a dins a casa envoltats de seguretat?

    Una abraçada.

  • SI ESTIMES AMB EL COR[Ofensiu]

    No son sentiments fugissers, però ni han daltres que es poden confondre i ni tant sols son sentiments, son un pensar, un mig sentir, un anel, i les persones que ens envolten sempre, sempre les tindrem al nostre costat, sobretot quan parlem de la família. Els sentiments ben agafats, posats en un sac i ben lligats.