UNIVERS FEMENÍ

Un relat de: Montse Gallés
T’ho pots ben creure?. Estic asseguda a la cafeteria del Corte Inglés, esperant a la Magda. Sí, sí, aquella amiga que ja fa anys vam deixar de trucar-nos, sense cap motiu que no fos la desídia, fins que a poc a poc, t’en vas oblidant.
Ens vam trobar l’altre dia per casualitat a l’autobús, jo quasi no la coneixia quan ella em va saludar,ha passat tant de temps i estava tan canviada.
Però em vaig alegrar de veure-la, i vam quedar per parlar tranquil.lament. Teníem moltes coses per explicar-nos, hem de posar-nos al dia.
A arribat amb un munt de bosses de diferents botigues, amb això no ha canviat gens. Es nota que es cuida, va perfectament maquillada i amb un tipet que ningú diria l’edat que té. Mentre prenia el descafeïnat, descremat, sense sucre, m’ha explicat que fa Pilates i dansa del ventre. S’ha separat, s’ha fet un augment de pits, i no ha parat de cantar-me les excel.lències de la vida que porta, com si fos una adolescent, però amb les avantatges de no ser-ho. Jo quasi no he pogut dir res. Es clar que la meva vida no és, ni de bon tros, tan interessant com la seva. Ara recordo perquè no la vaig trucar més.

Comentaris

  • L'amiga[Ofensiu]
    Pep maquina | 17-11-2015

    Uff, he arribat tres anys després, perdonem el retard Montse.
    Gràcies per no presentar-me a la teva amiga.

  • Ben narrat[Ofensiu]
    qwark | 04-06-2012

    En poques paraules has sabut copsar l'essencial de la situació i els personatges. I fins i tot has aconseguit un tancament molt bo.

  • Hola Montse[Ofensiu]
    allan lee | 09-03-2012

    m'ha agradat molt aquest relat. M'hi he vist molt identificada: sobretot en aquest moment final, que dius: És clar, per això tal i tal. Bonissim! si no ens haviem "vist", benvinguda a RC.

    a

  • brillant[Ofensiu]
    XvI | 09-03-2012

    Sempre he trobat que els relats hiperbreus són extremadament difícils i cada vegada que en llegeixo un de bo m'adono de fins a quin punt es pot arribar a explicar moltes coses amb poquíssimes paraules.

  • Un món compartit[Ofensiu]
    Carles Ferran | 08-03-2012

    Segueixes explicant la vida quotidiana, la d’ara i la d’abans, amb una aparent senzillesa que ens fa sentir partícips de la història, del teu món que també ha estat el nostre. Un estil elegant que ens embolcalla en records propis o aliens per fer-los nostres.
    Enhorabona.

l´Autor

Foto de perfil de Montse Gallés

Montse Gallés

11 Relats

22 Comentaris

8284 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Gracies a tot@s per l’amable acollida i pel vostre recolzament. Les vostres opinions són un estímul per millorar i seguir escrivint.