Una nit perfecta

Un relat de: Pep Gran

Començarem la nit amb un bon sopar. A Menorca, prop del port de Maó al restaurant Sa Cova. És al moll, a tocar de l'aigua. Tant que quan hi passa algun vaixell de pescadors que marxa a fer la seva feina nocturna aixeca aquell polsim fresc i refrescant que ens acaricia a la petita terrassa davant del restaurant.

Les tovalles fetes de quadres blaus i blancs. Damunt, copes i coberts senzills però polits i agradables. Evidentment, a cada taula hi ha d'haver una petita espelma que doni l'ambient precís a la posada en escena de la nostra nit.

Tu, amb un vestit de fil amb lleugeres transparències, de color blanc intens i lluminós que destaca la teva pell torrada pels dies anteriors, plens de platja i sol. Jo, amb una camisa, també de fil, blau marí, i uns pantalons clars i amples d'aspecte extremadament còmode.

Escollirem de la carta alguna varietat de peix fresc, fet amb una salsa cremosa suau i regada amb un bon vi blanc, també fresc. Abans ens cruspirem una amanida abundant i plena d'ingredients que la facin original, com ara pinyons fregits amb oli d'oliva o aquells petits daus de formatge feta grec. Després, la proposta de les postres serà ben llaminera: un gelat de bescuit cobert amb xocolata fosa ben calenta o, si ho prefereixes, un bon pastís de tiramisú que la senyora Àgueda prepara a la cuina de Sa Cova des de fa un munt d'anys i hi té la mà trencada.

Durant el sopar parlarem de plans de futur, barats i il·lusionants, per a quan decidim ser encara més feliços. Somnis de viatges impossibles a llocs impossibles. Previsions per a l'avenir plenes de presses per arribar-hi, plenes de ganes de convertir en present. L'agradable conversa es veurà acompanyada en tot moment per la trompeta de Chuck Manggione o de Herb Albert, que ompliran el fons de la vetllada amb la seva música suau i suggerent.

Després, anirem a ballar. T'agrada ballar? Anirem a les Coves d'en Xoroi, guanyades a la terra a base d'esgarrapar i perforar les parets dels penya-segats d'aquesta part de l'illa. La tranquil·la i relaxant remor dels trompetistes deixarà pas al ritme penetrant del "xumba-xumba" menys elaborat potser, però més engrescador pels cossos amb ganes de moure's. Et veuré al mig de la pista, fent moviments provocatius i girant una i altra vegada rítmicament. El començament lent i romàntic de la vetllada haurà deixat pas a sensacions plenes d'intensitat i erotisme.

Quan la lluna comenci a fer evidents les seves ganes de marxar, et proposaré d'anar a la platja, per veure sortir el sol des de la sorra blanca d'alguna cala preciosa, abundants a Menorca. Asseguda amb els braços envoltant els genolls i la barbeta recolzant-s'hi estaràs més bonica encara que durant tota la nit, il·luminada per la tènue llum de la lluna fugissera. Sense poder ni voler-ho evitar et besaré, suaument, lleugerament, fent tocar els meus llavis amb els teus com la primera vegada, envaint el meu estómac de papallones entremaliades, com la primera vegada. Et besaré i t'acariciaré, i portats per la passió ho farem una i altra vegada mentre el sol començarà a treure el nas i a pintar de taronja la línea de l'horitzó. Fins que la seva llum posi fi a la nostra nit perfecta. I s'iniciï el compte enrere fins a la següent, propera i impacient.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Pep Gran

7 Relats

5 Comentaris

6980 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99