Una nit moguda...

Un relat de: Senshi

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Uns dies mes tard, quan ja no es recordava d'aquella historia amb l'holandesa, va tornar a sortir a la Barcelona de nit. Aquesta vegada, va triar el Passeig de Gràcia i es va asseure en una taula al carrer, just al davant d'un bar molt estret i molt fondo.
Des d'on estava veia totes les taules de dins i una cambrera, amb minifaldilla i mitges negres, li va cridar l'atenció. Se la veia molt lleugera i espavilada, per la manera en que es movia. Quan caminava, remenava un culet molt bufó, que era una delícia de mirar. La va fer venir dues o tres vegades, amb tonteries, només per el gust de veure-la i ella, cada vegada que venia, l'obsequiava amb un somriure calent i ple de promeses, que li feien somniar tota mena de plaers.
Hi havia molta gent al carrer avui. Com que encara feia molt de bo per ser octubre les terrasses eren plenes, tot i que ja passava de la mitjanit.
No paraven de passar dones, moltes... de cada deu, segur que set o vuit ho eren, encara que sempre anaven en grupets de tres o quatre. --Què curiós, -pensava- amb tantes dones que hi ha, i jo aquí sol... Aleshores, elles també es devien queixar de que no trobaven homes, però, com n'havien de trobar, si sempre anaven amb colla... qualsevol gosava dir-lis res, si anaven dues o tres...
De tant en tant, mirava a les taules de dins, per veure si hi havia alguna novetat i es va adonar que en una propera, si havien assegut dues noies. Al primer cop d'ull, no semblaven pas res especial, però se les va mirar amb una mica mes d'atenció. Una d'elles, duia una mena de malles de coloraines i l'altre una faldilla de volants fins els peus. Per la cara, semblaven de mitja edat, be... una potser era una mica mes jove. No tenia gens de ma, en això d'endevinar l'edat de la gent.
De sobte, es va trobar de front amb la mirada d'una d'elles, que fins i tot li va fer una mena de somriure. En aquell moment, una cambrera diferent de la d'abans, li va portar el cafè que havia demanat desfent aquella mena d'encís que semblava que s'anava a produir. Es va distreure una mica, però, de tant en tant, mirava cap a la seva taula, per veure que feien. Com aquell que no vol la cosa, elles també li tornaven alguna ullada, però no passava d'aquí. Això, el va intrigar una mica mes, perquè cada vegada que es miraven, es dedicaven un somriure entre elles.
Finalment, van pagar i es van aixecar. Quan van sortir, es van agafar de la ma i li van anar a passar just per davant seu. Carai,- va pensar- resulta que son lesbianes? Si era així, segur que quan se'l miraven, devien estar pensant que era un brètol, igual que tots els homes. Peró quan van arribar a la seva alçada, una d'elles, la que semblava mes gran, es va girar i se'l va mirar breument. En aquell moment, sense saber ni com ni perquè una veu que no semblava la seva, les va cridar... Ei! Elles, girant-se les dues de cop, es van aturar. Perdoneu, però... us puc fer una pregunta?- els hi va deixar anar com si les coneixes de sempre. Es clar...-van contestar les dues al mateix temps, mentre tornaven sobre les seves passes. A ell, les galtes, li van enrogir com si algú hagués apretat un botó, per encendre-li la cara. Ara que diria? Els pensaments, se li van embolicar de mala manera i amb una mal dissimulada fermessa, els hi va deixar anar... Eh... que sou parella vosaltres? Al mateix moment que li sortia això dels seus llavis, va desitjar no haver-ho dit, es va posar la ma a la boca i es va disposar a sentir qualsevol bestiesa comparable a la que havia dit ell. Per a sorpresa seva però, elles es van mirar un moment i van esclatar a riure. I què?- li van contestar- és algun problema això?
Atabalat, només va atinar a di'ls-hi que no i no se li va ocórrer res mes, que convidar-les a prendre una cafè. Encara mes sorprenent, va ser quan elles li van dir que si les acompanyava, el convidarien a una copeta en un altre lloc.
Es va aixecar i van començar a passejar carrer amunt, fins que un moment mes tard, li van dir que el lloc de segur que li agradaria, mentre aturaven un taxi. No varen parlar de res important, mentre anaven cap allà, ell però, s'esforçava a treure algun tema de conversa, mentre elles li contestaven només amb monosíl·labs i se'l miraven amb un somriure enigmàtic, que no tenia ni idea de que volia dir.
Finalment, van parar davant d'un localet amb una llum blava a la porta, sense cap mena de rètol que el distingís de la resta de les portes veïnes. Un cop a dins, una musica suau de ritmes cubans, els va rebre entremig d'una boirina del mateix color que la llum de la porta. Van anar directes a l'altre banda del local, on la penombra encara era mes fosca i una taula buida, semblava esperar-los. Molt aprop d'ells, s'endevinaven diverses parelles i encara que no podia veure gaire be el que feien, era ben clar que s'estaven magrejant amb ànsia incontinguda.
Al mig de la sala, en una petita pista de ball, unes quantes parelles s'anaven movent lentament, enganxats els cossos igual que les del seu voltant. Va veure decebut, que totes eren dones.
Ostres!- va pensar- resulta que es un local d'ambient... aquí totes van al seu rollo...
I ara què? Tantes dones i ni una per a ell... bé, ara ja era allà, però vaja una nit que li esperava...
Un cambrer, segurament gai també, els hi va deixar a la taula el que havien demanat i elles van aprofitar per posar-se una mica mes còmodes, doncs malgrat que encara era d'hora, ja feia força calor. A sota els jerseis, portaven unes brusetes, sense mànigues molt finetes, quasi transparents. Cap de les dues portava sostens, ja que malgrat la poca llum que hi havia, se'ls hi veien unes taques fosques destacant per sota del blanc. De seguida es van abraçar i es començar a petonejar-se com si estiguessin soles.
Ell, es va començar a escalfar, ja que desprès dels llavis, les mans van anar recorrent delicadament les seus cossos, que cada moment que passava li semblaven mes sexis.
Inquiet, ja no sabia que fer, perquè a hores d'ara, ja estava completament empalmat i ja no li cabia als pantalons. I aquelles dues allà, magrejant-se de mala manera i fent que encara es poses mes calent... Les mans d'elles, van començar a baixar mes avall i ficant-se per sota la faldilla, van fer que la mes jove comences a moure's cada vegada mes i de segur que si no fos per la musica, els gemecs es devien sentir a les taules veïnes.
No sabia pas que fer, però ja no podia aguantar mes... es va posar de manera que no el veiessin i va alliberar la cigala dels pantalons començant a masturbar-se, sentin que se li feia cada cop mes grossa a les mans. De sobte, una d'elles, es va girar, i adreçant se a ell, li va agafar la verga i sense ni tan sols mirar-lo, se la va ficar a la boca, on va desaparèixer gairebé tota, malgrat que ni havia un bon tros... Es va sorprendre una mica, però, tal i com estava, es va deixar fer. De seguida, l'altre li va posar els llavis damunt dels seus i una llengua calenta i humida, li va entrar impetuosa dins la boca, on va començar a moure's buscant la seva. Ara si que semblava que anava be...una per dalt i l'altre per abaix...
La protagonista de la batalla de llengües, li va començar a descordar la camisa, mentre el grapejava per tot arreu i l'altre, sense perdre tampoc el temps, li va descordar els pantalons, mentre en dues estiregassades, els hi va treure.
En un tres i no res, el van haver despullat, mentre elles també es treien les bruses, deixant finalment a la vista, les dues, uns pits petits, però amb uns mugronets drets i llaminers, que li van començar a passar prop de la boca, fregant-te'l-si per tota la cara. La que s'entretenia amb la cigala, no parava de xuclar-li i ell, cada vegada mes encès, sentia que estava a punt de vessar-se. Ella, en adonar-se'n, li va agafar la punta del capoll amb força, impedint així que se li buidessin uns testicles, que a hores d'ara ja devien estar ben plens. La que anava amb faldilles, se li va espaterrar a sobre i apartant-se les calces amb un dit, va començar a ficar-se aquell tros de cigala poc a poc. Amb una parsimònia que el feia tremolar, va anar baixant lentament, deixant que llisques mil·límetre a mil·límetre dintre el seu cos.
No feia falta que anés amb tant de compte, ja que tenia la cigala tan ensalivada i ella la figa tan molla, que no calia cap mena d'esforç perquè entrés dins aquella boca tan golafre, però la seva cara, reflexaba clarament que estava assaborint d'allò mes l'empalada que ella mateixa es duia a terme, mentre la seva companya, va aprofitar el lloc que havia deixat lliure, per posar-li els seus pits a la boca, ara un, ara l'altre, mentre ell li mossegava els mugrons, que creixien entre els seus llavis.
Abaixant-se les malles fins on li permetia la postura, li va agafar la ma per aconduir-la al seu entrecuix, on va descobrir que estava tant o mes molla que la seva companya, que amb tota la polla ara, dins la figa, començava a moure's endavant i enrere, fent-li sentir altre volta, que estava a punt d'esclatar.
Gairebé sense adonar-se'n, no va poder aguantar mes i amb una forta batzegada, va clavar els dits dins aquella figa tan molla que li empapava la ma, mentre es buidava violentament entre espasmes de plaer dins aquell cony, que ara no parava de moure's damunt seu.
Una es va escórrer al mateix temps que ell, mentre li mossegava el llavi, fins fer-lo cridar... l'altre, aprofitant que aquella enorme cigala encara era plena dins seu, va continuar movent-se fins que finalment, també es va escórrer mentre ficava la llengua a la boca de la seva company que, amb la ma d'ell encara dins el seu em-papat cony, ja tornava a estar a punt. Agafant-li la ma pel canell, per tal d'aconseguir que li fregues mes de pressa, es va tornar a escórrer, aquesta vegada deixant anar un toll que li va regalimar cames avall, mentre deixava anar un xiscle, que es va sentir per sobre la musica, fent que la parella del costat, es gires envers ells per tal de veure que passava. En veure l'espectacle, las dues veïnes es van apropar i ell va veu
re que una d'elles, portava també la brusa descordada, deixant a la vista dues mamelles enormes, amb uns mugrons negres i drets que semblava que l'assenyalaven.
Aleshores, es va adonar que estava totalment despullat i avergonyit, va provar inútilment de buscar la seva roba, que no sabia on havia anat a parar. En acostar-se les altres dues, la que estava empalada amb la seva cigala, es va aixecar, deixant anar tota la barreja de fluids que guardava dins la figa, que van anar a parar directament al sofà, on es van fondre de seguida.
Al moment següent, aquella mamelluda que acabava d'arribar, li va posar els pits d'amunt la cara per deixar que els hi llepes. Els mugrons eren tan grans, que li omplien la boca, mentre els xuclava amb força, entre els gemecs de la seva propietària. Al cap d'una estona de deixar-se llepar i xuclar, es va aixecar, es va treure els pantalons i el tanga que portava i fent que s'estires al sofà, se li va assentar damunt la boca ben espaterrada, perquè li llepes el conill, que ves per on, no tenia res de conill, ja que tenia la figa completament depilada, com una nena. De fet, tenia una xona molt petita, segurament que no havia tingut mai fills i potser tampoc hi havia entrat mai ningú allà dins...
Va començar a llepar aquella figueta tan tendre, que va resultar que tenia un regust molt dolç, semblant a un xarop que li donava la seva mare quan era petit.
Quines coses de pensar en un moment com aquest!-es va dir mentre amb la llengua i molt lentament li anava donant voltes al botone't, que treia el cap pels plecs d'aquells llavis tan sorprenentment suaus. Ella, mentrestant es va agafar aquell parell de mamelles, per acostar-se-les a la boca, mossegant-se-les de tant en tant entre gemec i gemec.
Les altres tres, per la seva banda, tampoc perdien el temps i entre elles, que ja s'havien tret la poca roba que portaven, s'ho estaven muntant.
Una d'elles, no va poder veure quina, però, li va agafar la pansida cigala i se la va ficar a la boca. No era pas la mateixa d'abans, perquè aquesta li mamava d'una manera diferent, al principi ficant-se-la tota dins la boca i xuclant com si se la volgués empassar, mentre amb la llengua li llepava els ous d'una manera tan curiosa, que li feia unes pessigolles estranyes, però molt agradables, que van fer que de seguida comences a canviar de tamany, omplit-li tota la boca. Ell, mentrestant, seguia empassant-se tot el toll que sortia d'aquella figa menuda però llaminera, que continuava movent-se damunt la seva boca. La mamada que li feia l'altre però, el desconcertava... no havia sentit mai aquesta sensació. Feia nomes uns minuts que s'acabava d'escórrer i ja tornava a estar a punt de buidar-se un altre cop. No va poder aguantar mes, i ho va fer dins una boca, que no va deixar escapar ni una gota. Buf! Quina mamada!... les cames li tremolaven i la figa que tenia damunt els seus llavis, es bellugava ara rítmicament, fregant-se també amb el seu nas, fins que finalment, es va escórrer també, mentre li apretava el cap fortament perquè s'empasses tot el que rajava.
Encara li estaven llepant la polla, que ja tornava a ser petita, però amb llengua experta, li recorria lentament tot el voltant. Peró, si les altres tres estaven un tros mes enllà grapejant-se, qui era la que li llepava tan hàbilment...?
Quan aquella tetona li va sortir del damunt, es va quedar estorat... Aquella mamada tan bestial, li havia fet el cambrer!! Sense que ell se'n adones, s'havia afegit a la festa...
Sense saber què fer, va tancar els ulls i el va deixar que li llepes encara una mica mes, fins que a l'estona, es va aixecar i va marxar.
Quan va tornar a obrir els ulls, estava sol al local. Tothom havia marxat, tret del cambrer, que recollia les taules. Nerviós, va buscar la seva roba i vestint-se a esgarrapades, va sortir el mes ràpid que va poder d'allà dins, seguit per un somriure còmplice del cambrer, que abans de sortir per la porta, li va dir:
-Pot tornar sempre que ho vulgui senyor...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer