Un súper heroi. Tu!

Un relat de: nestu

Quan era petit sempre esperava l'oportunitat d'un llamp, una força extraterrestre em dones poders, però la meva espera va ser inútil. Com cada nen de dotze anys, les meves il·lusions és poder fer boles de foc amb les mans i poder combatre els dolents, o saltant de gratacel a gratacel perseguint un helicòpter ple de explosius, per evitar que s'impacti a la casa presidencial. Però només eren fantasies, com cada jove, he crescut, i les meves il·lusions s‘han esvaït, visc en un mon de realitats, seguint amb passos ferms, i amb altres il·lusions, que no pas ser un súper heroi.
Però vulgui o no, em puc presentar com un heroi de la societat actual, perquè ajudar a una àvia travessar el carrer, ajudar a una senyora amb la compra del supermercat, o simplement, donar la pilota que ha caigut al teu jardí, mentre uns nens juguen al costat, ja és ser un súper heroi, amb això, no vull dir que tots ho siguem, però els que ho som, lluitem a diari, perquè més gent ho sigui, i així poder arribar a una satisfacció interior, que ni els diners, ni res en aquest món ens poden oferir.

Tanmateix, mira't a tu mateix/a, i decideix si tu ets un súper heroi o no, perquè segur que dins teu, hi ha el súper heroi que la gent espera, si més no, els súper heroi que tu esperes.

Busca dins teu, i troba la llum de la vida.

Comentaris

  • Cada dia millor[Ofensiu]
    BOLZANO | 28-05-2007 | Valoració: 10

    Nestu, la veritat t'estàs destapant en la faceta escriptora. Cada nou relat és una nova gran història. El teu estil comença a definir-se.
    Sobre l'heroi, crec que és una llàstima que aquell que representen el teu relats siguin superherios(comparteixo la idea) i és que aquesta societat en que vivim cada dia està més pastada, més passota, més el que tu vulguis dir-li.
    Salutacions, superheroi.

  • la TEVA LLUM[Ofensiu]
    albamartin | 28-05-2007

    super heroiii!!!!!!!!!!està bé, m'ha agradat com l'has enfocat, potser m'esperava un relat sobre una altra guerra o sobre el capità enciam..vés a saber.

    Veig que el final vas rectificar i vas continuar sent-li fidel a la teva llum. SIGUES LLUM ERNEST!


    aniiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmsss=)

  • phanthon | 28-05-2007

    molt b akest m'a agradat segueix aixi, m'agrada com enfoques el tema i com acabes el text

  • enhorabona[Ofensiu]
    regina | 25-05-2007

    Ets un noi com el que jo voldria que fossin els meus fills a la teva edad. ENHORABONA pel relat i per ser així.