Un somni o realitat

Un relat de: poblerina

Avui nit, després de estar una estona a casa, he anat a vore una amiga meva, que desde fa uns mesos ens duim molt bé.
Una vegada a casa seva, jo he esperat a que ella acabés de sopar i es vestís per anar a donar una volta.
Llavó em anat a un parc i hem comentat com va anar la marxa de la nit anterior, i no sé perque, però jo li he demanat: Què te passa? De qui t'has enamorat? perque fas cara d'enamorada. I me diu: no sé com dir-to, esque ahir quan tu estaves dreta davant jo i ella, doncs no sé me van entrar ganes de aixecar-me i de liar-me amb tu.
I clar jo quan m'ha dit això me quedat a cuadres. No he sabut com actuar i ella estava nirviosa i no deia res i jo tampoc, i nose , no faig res més que donar-hi voltes a aquest tema. Supòs que és perque no m'esperava això d'ella. Però bé esper que tot segueixi anant tant be com anava fora tenir vergonya de vorens

Comentaris

  • Hola de nou![Ofensiu]
    jOaneTa | 21-12-2006 | Valoració: 10

    Eis ja torno a ser aqui, comentante! Des de un racó de mallorca per algún altre xD
    Tu no deixis que les coses canviin per això que seria molt més dolorós, t'ho dic per experiència. Si t'hi dus bé, i l'apracies lluita per la vostra amistat.
    Un petonet!

    jOaneTa

l´Autor

Foto de perfil de poblerina

poblerina

8 Relats

9 Comentaris

6054 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Bones!
Sóc una al·lota de 18 anys i visc a Mallorca.
Estic estodiant encara que no m'agradi molt.
El meu temps lliure el dedico: de Dilluns a Divendres, a dibuixar, fer esport, i escriure, tot per no parar per casa ni un moment. Els Dissabtes sóc monitora d'un esplai del poble. I els Diumenges si em passo el dia a casa discutint amb els pares, com de costum.
Jo em considero una persona "normal", amb problemes com la majoria de gent, amiga dels meus "amics" i sempre intent treure un somriure per molt difícil que siga.
Normalment, visc en l'obscuritat i la solitut, i noto que no tenc ningú, per això escric a aquesta pàgina, ja que almenys tenc l'ordinador per poder comunicar-me millor.

Gràcies per llegir-me. Petons