Un poema d'aniversari per una relataireeeeeeee

Un relat de: silvia_peratallada

Ànima lliure en un cos lliure
somrius a la terra i als arbres
als que t'envolten, i a tots els altres

No t'han ensenyat a fer mal,
no t'han dit que amb un sol crit
desprèns l'energia que em fa viure a mi

La teva abraçada, dosi de riures
sense mida, ni altre camí que les nostres vides

El teu destí, fàcil d'endevinar...
el que tu vulguis, el que et proposis,
tu tries, tu avances, fidel al teu camí.

La teva gent,
no es podràn contar amb una sola mà
saps que sempre els tens,
sempre ENS tens, per allò bo i pel dolent,
per plorar i riure, fer el boig, i sentir el vent
acaronant-te la cara, entre estels d'argent.

Ets i seràs, part de la terra, i la meva llibertat
els nostres versos ens acompanyaràn,
les cançons lliures mai ens abandonaràn
mentre somriguis, mentre segueixis caminant,
mentre els teus ulls, segueixin brillant a cada instant,

en el somriure d'un nen,
recorda allò que sents dins teu;
és la teva essència,
és la llàgrima que caurà,
és el riure que esclatarà
és la cançó que sonarà
és la VIDA, que t'està esperant...


Comentaris

  • petonassus!!!![Ofensiu]
    montxita | 26-10-2005

    Què he de dir jo, com a Montse, d'aquest magnífic escrit...??!!! Que t'estimo un piló!!!!!!!!!!! que amb aquestes paraules m'has fet més feliç, m'has recordat (tot i que ja ho se!jeje) que ets aquí, que et tinc amb mi. I gràcies a això he pogut regalar més somriure, i no forçats, sinó de felicitat!!!

    I tanco els ulls i et recordo i somric perquè cada paraula teva, cada gest, cada mirada és una dosi d'energia, de felicitat!!!

    Molts petons i moltíssimes gràcies!!!!

  • Felicitem dons tots a la Montse![Ofensiu]
    cassigall blau | 22-10-2005

    Montse, no se qui ets, pero et felicito amb el poema GUAY de la Silvia.

    (suposo que no l'hi sabra greu...jejeje)

    Que passis 12 mesos super Guayssssss!!!

    pere

  • Felicitats Montse![Ofensiu]
    Màndalf | 22-10-2005 | Valoració: 10

    Pel teu aniversari i per tenir una amiga tan dolça que t'estima.

l´Autor

Foto de perfil de silvia_peratallada

silvia_peratallada

507 Relats

1383 Comentaris

582593 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Crida ben fort
dona lletres,
versos i acords.
Dona'm aire,
dona'm petons,
dona'm el roig,
vull foc al cos.
Dona'm un somriure
i un parell d'il·lusions,
només una mirada
lliure de malsons.

Dona'm alegries
dona'm un mesclat,
un mai de maria
i una tarda al teu costat.

http://silvianimfa.blogspot.com/

silvianimfa@gmail.com