Un home solitari

Un relat de: Benzina

Aquest home solitari no rep gairebé mai una trucada. I tanmateix quan arriba a casa, sempre espera que el telèfon hagi sonat i s'hagi enregistrat una trucada perduda o un missatge perquè el seu mòbil també és tant o més eixorc. Com que té tarifa plana d'internet, pot trucar gratuïtament, i això encara desanima més les seves escasses amistats i els seus pocs coneguts. Ha tingut moltes relacions, n'està cuit de desenganys i dones que li han fet molt de mal i s'ha tornat un xic missògen. Baixa pel.lícules d'internet que siguin d'acció i de sexe per poder-les veure tot sol els divendres al vespre i algun dissabte, si no surt al bar amb els quatre arreplegats de sempre.
Té un bon amic a l'empresa on treballa, però està casat i té dos fills amb la qual cosa no compta amb ell si no és en hores laborables i poca cosa més. La feina l'avorreix; una feina d'oficina còmoda però insulsa que li permet xerrar amb els companys de qualsevol fotesa. Mai no explica res sobre ell que sigui de caire íntim i personal, amb ningú que no sigui el seu bon amic.
Per ell la vida és una merda que s'ha d'aguantar de la millor manera possible. No li agrada el teatre, ni la lectura, ni cap espectacle que no sigui pornogràfic o d'humor fàcil. Escolta música variada i, si pot ser, amb un volum potent. No pertany a cap tribu urbana i la seva vestimenta és més aviat corrent. No és ni alt ni baix, ni gras ni prim, però enmig de la closca ja se li dibuixa una mica la corona dels frares que ha vist per televisió. Els cabells són negres i esclarissats. Els ulls són foscos i duu una barba de dies. Té les mans petites i és més aviat panxut, com de tant beure cervesa. Dorm malament i, de vegades, fuma maria per agafar el son més fàcilment. Viu sol en un lloc petit d'un sol ambient, paga un lloguer raonable i és a prop de la feina. Xateja sovint i queda amb dones diferents cada vegada. Fa servir preservatiu i no practica el sexe oral perquè li fa fàstic. Considera que la seva existència és buida i no té gaire sentit, però s'hi resigna; no sap com canviar-la, ni si pot fer-ho ni si té forces i ganes de fer-ho. Mitja vida passada debades. Sort que quan era més jove va ser una mica feliç, perquè ara se'n va cap a la maduresa i vellesa i l'espera un panorama desolador. Ell mateix s'augura un futur ben negre.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer