Un altre glop

Un relat de: gypsy

La Buveuse - H. Toulouse Lautrec

La Buveuse - Henri Toulouse Lautrec

Em mires, et veig el menyspreu escrit al rostre, fins i tot fas una ganyota de fàstic envers la meva estampa miserable. Tu, que ets feble com un infant abandonat, malgrat et vesteixis amb una cuirassa protectora. El pitjor és no saber que ets mesquí pel fet de jutjar-me. Un altre glop, una altra imatge. Més prejudicis que et vessen enfora, com la suor després d'un dia xardorós. Tanques els narius, receles que t'arribi aquest tuf d'alcohol i brutícia en el qual sóc immersa. Et miro als ulls i no abaixo la mirada, no em fas por, no m'incomodes, ni em fas sentir una dona ínfima. Un altre glop. Més llarg i sostingut. Oh Déu! sort de l'absenta que m'il·lumina. I tu, cretí, continues fitant-me com si fos un enderroc. Quin mal hi ha de ser com sóc?. Ara, pujaré amb l'Henri i farem l'amor sense estimar-nos, només per necessitat. Però primer, buidaré l'ampolla.



gypsy



Comentaris

  • He llegit la teva[Ofensiu]
    Romy Ros | 20-07-2010 | Valoració: 10

    prosa poètica com si fos el glop de la protagonista, però jo l'he assaborit i he decidit que amb suavitat la lectura és més enriquidora...Saps descriure molt bé el menyspreu de la protagonista envers...el lector o l'home que l'espera al llit? Crec que ens ho deixes obert per tal que cadascú interpreti el que vulgui.
    Un plaer llegir-te

  • Colpidor![Ofensiu]
    brins | 20-07-2010

    Molt bona prosa poètica. Belles paraules, tot i que adolorides, d'un esperit pobre que no vol ser jutjat. Sap que tothom té quelcom de què avergonyir-se.

    Molt agraïda per la teva participació al Repte, va ser un plaer poder comptar amb les teves paraules.

    Pilar

  • Moltes felicitats, gypsy![Ofensiu]
    nuriagau | 20-07-2010 | Valoració: 10

    Text en què la Suzanne Valadon es dirigeix al lector i li retreu allò que pensa d'ella. Una molt original aportació inspirada en aquesta imatge que va aconseguir una nombrosa participació de poemes i proses poètiques.

    Enhorabona, gypsy!

    Núria

    PS: Espero que celebris el teu aniversari amb una copeta de cava i... Moltes felicitats, guapa!

l´Autor

Foto de perfil de gypsy

gypsy

377 Relats

2797 Comentaris

451011 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:

Hem viscut per salvar-vos els mots,
per retornar-vos el nom de cada cosa.

Salvador Espriu