Tirar endavant és tan important...

Un relat de: *_raneta_*

Escoltar, sentir, estimar, somriure, rencor, sentir-te estimat, recordar, tristessa, amor, amistat, oblit, amic, rebre, veure, degustar, odi, pensar... que són els sentiments?els sentits? Quin sentit tenen? Són ells els que , com be diu la paraula, dónen sentit a la vida?
Només he viscut 16 anys, i no estic segura d'haber pasat per tots, pero penso que amb o sense sentit la vida val la pena. Què és el que perdem? Abans de neixer no erem res i quan morim no serem res, axi doncs pel simple fet de neixar hem de continuar endavant, perque no sempre tot surt bé, potser fins i tot sent la persona més desgraciada del món, considerant que no tens res, tu, tens la posibilitat de que qualsevol cosa bona et pasi, de que al cap d'un temps la vida et torni a somriure. Pero, si ets una mica covard i et dones per vençut, aquella posibilitat ja no existirà, ja no seras ningú...
És per aixó que vul felicitar a tothom que estigui llegint aixó, perque pel simple fet de tirar endavant, només per aquest fet ja ets valent, perque cada moment en el que et plantejes deixar-ho tot pero no ho fas, ja estas demostrant una valentia, una força i un somriure a la cara de qualsevol persona.
Perque no per tots el nadal es tan fantastic, pero has d'intentar que ho sigui.
Força!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer