tinc gana...Tinc Gana...TINC GANA!

Un relat de: Txell Pellicer

Quina gana que tinc!
No em queden dubtes: sentia un neguit i no sabia que era, però ara sé que TINC GANA, MOLTA GANA! Repasso la base de dades: estic inquieta, tinc els pits durs i tensos, els mugrons molt sensibles i excitats, el sexe el noto obert i mullat. Sempre em mullo molt quan penso en tu i en mi, però en nosaltres com abans, quan quedava satisfeta, cansada... rebentada més aviat, però amb el desig saciat! Les últimes vegades no ha estat així... quan arribem a tocar-nos et desitjo, però quan ens separem, continuo desitjant... i ja no sé si és a tu, perquè abans em saciaves i ara no gens, com el darrer cop a casa teva... allò del cotxe no compta, va ser molt diferent i no vull pensar-hi gaire, perquè... deixem-ho estar! ja ho analitzaré un altre dia, ara no és moment, ja vaig prou encesa...

No puc fer res en pau: vaig inflamada, tinc necessitat d'una sessió roenta, cos incandescent contra cos calent, que apagui el meu incendi interior... sembla una contradicció, però no ho és, estic convençuda de què hi ha focs que no s'apaguen amb aigua, sinó amb calor, que el meu cos necessita ara mateix flames que el llepin de dalt baix i un ruixat per dins i per fora de líquid abrasant...
No puc recórrer a tu, així que... com ho faig?
No puc esperar a que l'atzar em posi algú al davant!
No puc continuar cremant-me per dins...

No sé... i si li dic a algú, clarament? Si m'aixeco, vaig fins aquell d'allà, em planto davant i deixo anar:
- Hola, bon dia, que tal? Com et trobes? Tens un moment per parlar i una mica més de temps per cardar amb mi, avui mateix? Si em dius que sí, tirem endavant, si em dius que no, ho deixo córrer que vull trobar algú sense trigar massa...
Què pensaria, què diria ell? Em prendria per boja i m'ignoraria? S'hi apuntaria al pla, engrescat? Es negaria rotundament, espantat? Dubtaria...? Podria aclarir-ho dient:
- No estic boja, no, només tinc una urgència física... no vull enamorar-me ni enamorar-te, només intercanviar bon sexe... i quan dic >bon< ho dic convençuda plenament de què t'ofereixo experiència, qualitat i ganes, moltes ganes, moltes!
A aquestes alçades, ell ja hauria d'indicar-me si està francament interessat o si més val deixar-ho córrer, amb l'expressió, dient algo, o marxant... si veig que la cosa va bé, tindria que establir contacte i dir-li decididament:
- Anem?
Per a què quedi ben palesat que no vaig de broma, que això és serio i urgent, que si no tinc aviat uns llavis que devorar, una boca per explorar, un cos a qui abraça'm, uns mugrons per mossegar, un sexe que xuclar, un parell d'ous amb què refrega'm, un cul que estalonar, un bon clau amb que enfila'm, començaré a treure fum i el cambrer sortirà amb un extintor i algú de dins del bar trucarà als bombers i potser el veí de taula em llençarà la beguda freda per damunt i encara serà pitjor el remei que la malaltia... perquè el cambrer està bo i amb una arma així amb les mans i ruixant-me pot resultar irresistible i els bombers amb uniforme resulten tan provocadors i si em rellisca l'aigua amb gas per damunt i noto les bombolles sobre la pell i la samarreta se m'apega i es destaquen els mugrons, oh, oh, oh, m'estic descontrolant, ho noto, ho sé:
tinc gana... Tinc Gana... TINC GANA...
tiiiiiiiiinc ganaaaaaaaaaa!

Comentaris

  • In crescendo[Ofensiu]
    Ligeia | 07-03-2007

    Així m'ha semblat aquest relat mentre el llegia: la tensió (o desesperació) sexual de la prota va creixent a mesura que abança el text fins a arribar a un punt d'exageració fantàstic.
    Li has donat un punt Monzó (potser no intencionadament) que m'ha encantat. Has plasmat amb humor una situació emocional que crec hem sentit la majoria d'humans.
    Encantada de llegir-te!
    Ah, i no t'angoixis per no escriure. Jo també soc de les que fa un relat cada molt, la creativitat només em ve a batzegades, i m'ho prenc amb filosofia.

  • Bon inici[Ofensiu]
    Simon | 21-09-2006 | Valoració: 10

    de relat amb continuació, que demostra bona capacitat d'arrancar una història que enganxa...

    Encantat de llegir-te.
    A reveure, SB

  • jaumesb | 27-06-2006 | Valoració: 10

    el llenguatge cerca l'equilibri
    no sols de pa vivim
    la vida és molt complexa

  • nyam, nyam[Ofensiu]
    gypsy | 26-06-2006 | Valoració: 10



    GRRRRRRRRRRRR!

    Quina por!.

    Ei fantàstic, el problema és que els homes amb una femella d'aquest calibre, no ho sé, no ho sé com respondrien. Hauriem de fer una enquesta, je, je.

    Molt bó!

    gypsy

  • Amb frenesí![Ofensiu]
    Unaquimera | 16-06-2006 | Valoració: 10

    Quin ritme que té el teu relat, Pell!
    Quan es comença a llegir, resulta molt difícil aturar-se en lloc... Podria dir-se que és un perfecte exemple de frenesí, de neguit! Imagino que aquesta és la sensació que vols transmetre a través de la teva protagonista, que aconsegueix contagiar a la lectora: considero un gran mèrit traspassar el paper o la pantalla, en aquest cas, i aconseguir la sensació de realitat, de VIDA que batega davant els ulls de l'altra persona!

    I, a més, és molt divertit, cosa que de vegades s'agraeix profundament!

    Una abraçada forta, forta!

    Una quimera

  • Quan amb un sandvitx no n'hi ha prou...[Ofensiu]
    angie | 08-06-2006

    Animal, eròtic i humorísticament palpable...
    Un final que m'ha encantat amb el cambrer i l'extintor, jajaja

    Diversió i eròtica, germanes de sang...

    Apali, fins al ressopó!

    angie

  • un altre uau![Ofensiu]
    aiguasalada | 08-06-2006 | Valoració: 10

    Després de llegir el teu relat no puc més que afegir-me a l'expressió d'en Capdelin.
    Ha estat una gran sorpresa i quin impacte més sobtat m'he emportat amb aquest relat.
    Llegint a Unaquimera, li he trobat comentaris teus i al veure que havies penjat un nou relat, eròtic, distret i molt accelerat, la curiositat m'ha portat a endinsar-me en ell. He agafat una bona embranzida i fins a l'última paraula m'he empassat en un tres i no rés tot el teu neguit i tota la teva gana.
    Es només figurada la situació o aquest és un neguit real?
    Tanta gana té la teva protagonista?
    Tanta insatisfacció amb el sexe que ja pràctica?
    A lo millor la companyia també es queda igual i al parlar-li d'aquesta gana, potser compartida, s'arregla la de tots dos, qui sap.
    Aquest tipus de gana es molt més comú del que ens pensem entre els que estimen la bona taula, i per tal de gaudir d'un àpat preparat, condimentat i adreçat a sibarites del sexe... cal una bona comunicació i disposició dels comensals.
    Només és un suggeriment per a un tema interessant i viu en tot moment.
    Que paladegeu un bon i compartit gustós menjar !
    Una abraçada salada per posar més gust al que ja en té!
    aiguasalada

  • Capdelin | 06-06-2006 | Valoració: 10

    el relat obeeix fidelment al títol i el contingut ha pres la dimensió, l'escalfor i la velocitat vertiginosa que se li ha demanat.
    Has sabut tocar el tema d'una forma calenta, crua i bestialment natural i biològica animal... però també has usat l'HUMOR i la ironia, els meus dos grans amics!!!
    Total... una explossió sense viagra d'una flamarada de gas natural.
    felicitats!
    PTONS I UNA ABRAÇADA ABRASADA EN EL FOC. JE JE

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Txell Pellicer

Txell Pellicer

7 Relats

70 Comentaris

16034 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Vaig nèixer, fa anys, amb la pell calenta.

_Després, la pell es va quedar freda_

""La pell freda és aquesta membrana, filtre o mediació que hem interposat amb les coses: aquesta pell de monstres que ens creix i ( com la sang ) es fa freda per no fer-nos massa sensibles a la realitat. És la pell que ens torna indemnes, resistents als estrips del món."" Anna Romero dixit.

_La pell freda és un malson_

""Mai no som infinitament lluny d'aquells que odiem. Per la mateixa raó podriem creure que mai no serem absolutament a prop d'aquells que estimem."" S. Piñol escriu.

_La vida avança, la biografia s'allarga i la pell a poc a poc s'escalfa_

""Quin misteri de pell!
Quin univers, tocar-te!""


lapellcalenta@hotmail.com


R en Cadena

"La gitaneta gypsy em va encadenar i jo he passat la cadena a Sisquatre i a Simon"

(descobreix què és "R en Cadena")