Sonets arturics(Mordred, el fill )

Un relat de: prudenci

Fill d'altra generació,
nebot i fill aleshores
tinc fástic d'aquestes hores
que em fan viure com un gos
Sóc lliure , i malgrat aixó
voldria ésser el meu amo
car jo visc, peró no amo
com voldria amar el meu cor.
Podré encara llençar el roc
que la meva má li guarda
a aquell que per amar-me
m'ha fet seu i m'ha amat poc?
Podría tenir-hí un lloc,
a la terra que ell abasta?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer