Sonets artúrics ( Perdeval, cavaller)

Un relat de: prudenci

De l'escorta que jo fera
de mon senyor en el seu born,
en trobí per tu una espera
i pel teu amor un jorn.
Defensar-te era ma fita,
consolar-te, el meu honor,
i fer-te feliig -petita
fou la joia del meu cor.
Fores regina o bé fada,
fores ma dama d'amor;
sempre et daría, estimada,
el puny el brag i 1'aram
de ma cuirassa tan pobre
com pobre pot ser el meu cant.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer