Sonets arturics (Merlí, el mag)

Un relat de: prudenci

De tu n ' aprenguí la ciéncia,
del teu cos el meu somniar,
de la teva amor paciéncia,
del teu rostre ,1'estimar.
Si tot el poder que em dares
m'el prenguera un llamp de Déu,
que em quedará si no em daves
encara més 1'amor teu ?
Espera' m , amor, dessota
deis arbres del bosc pregon,
que aquella vida que em dares
te la daré jo, al seu torn;
al peu del roure d'on brolla
la deu de 1'aigua del món.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer