Sonets arturics (Kay , un cavaller)

Un relat de: prudenci

Al cor molt poca cosa li diria,
per a tu peró
que em creixi la melodia i el seny.
Esser el teu espós voldria.
Dir-il -oh cor meu- podria
que fós com Mare de Déu,
si és permés.
I tindria valor -aixi i tot- per ésser seu.
Si existeix l'amor,
per tu faria dins l'ánima una creu
per a c lavar ma vida entera.
I ser teu , sols teu.
Et darla, de tenir-lo, l'absolut.
Justa sería la mida.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer