Sonets arturics ( Ginebre, la reina)

Un relat de: prudenci

Oh! com desfaré aqust encís
que ara m'acarona el lleure,
com podria per fi jeure
lliure en el tron del meu llit ?
Com , Senyor, podria dir-te
que l´estimo i no s´adona
Potser no hi hauria dona
que pogués patir-ho així.
No sóc reina abans que dona,
i sóc ambdues coses, sí !
Ni la corona se'm dóna
ni 1' amor mora al meu pit,
si no sóc fidel amb l´home
ni sóc amant amb 1'amic.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer