sonets artúrics (Galahad, cavaller)

Un relat de: prudenci

Vas dur-me a 1"inflnit, potser, quan eres fada;
quan eres mare em vas dur fins al no-res;
en ser ma musa d igueres-me paraules;
en fer-te meva vas dar-me el Gai-Saber.
Saber de tu , només, les cinc penyores:
amor, dolcesa, cami, veritat i bé.
La vida ets tu també, la tens enamorada,
-d'amor no s'enamora sino 1´amor també
En ta dolçor, la meva companyia,
i en el cami trobar-hi el teu redós.
De la veritat diré tant sols poesia;
del bé no res, que tu li ets bé al meu cor.
Fada serás, mare, musa i ben meva,
per a donar-li cos a 1' ánima dels morts

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer