Sonets arturics (Avalon, L´illa Blanca)

Un relat de: prudenci

Sí. Vine al silenci.
Si. Víu dins el meu cor
blanc com el qui pensi
que és fet d' amor.
Sóc amor, sóc fada,
sóc l 'eón també.
Sóc la teva espasa
que has defensat bé.
Sí. Vine al silenci.
Sí. Torna al meu redós,
que ja som -ja ho erem
tant sols un els dos.
Vine al mar que les ones voleren,
Vine al´Illa que somniárem els dos.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer