Sonets artúrics ( Artur, el rei)

Un relat de: prudenci

Vivint encara el meu somni
se m'ha escapat la veritat
de tenir-te en el meu orbe
de mentida o lleialtat.
El recurs que em queda encara
no es altre que dar-te a tu
l´amor sense cap recança
i tota la vida que duc.
I la duc per fer-la teva
i és teva, i jo ja no puc
robar-te-la sense fer-me
més mort, ni més viu, ni pur.
Espasa que desembeino
per a regnar, Escalibur

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer