Sonet nº42 La mirada perduda BIG MAN 5

Un relat de: ThomasTurner1985

Tens la mirada negre i perduda
Però jo en la nit la rescataré
I en el mig de l'univers buscaré
En la brillantor la teva vida.

I no caiguis en la desesperació
Perque et daré el batec del cor
Perque sentis el que és l'amor
Encara que sigui en una cançó.

Vestiré de flors el teu racó
Belles imatges del cel penjaré
Un llaç vermell és la nostra unió.

No estan buides les teves cendres
Sino que hi ha aquells sincers somnis
I veus de esperançes callades.

Comentaris

  • la mirada perduda[Ofensiu]
    Neron | 26-08-2008 | Valoració: 10

    la mirada perduda però no decaiguis que et donarán força