Sonet nº24 Flor de Lluna

Un relat de: ThomasTurner1985

Flor de lluna

Sota el cel de les meves estrelles,
Busco una petita flor de lluna,
Que tingui la pell per sempre més bruna,
Que completi les meves esperances.

Que faci acabar les meves esperes;
Busco solament petita flor, una,
Però per contra no en trobo ninguna,
Rebusco entre preguntes i respostes.

La meva cerca es fa llarga,
Tant llarga que la lluna ja ni brilla,
Potser pòdria que s'ha convertit en amarga,

Doncs aquesta sort ja no em mira.
No es vol deixar veure, s'amaga,
No la trobo, però ella em crida.

Comentaris

  • flor alguns cops trobada[Ofensiu]
    Neron | 18-08-2008 | Valoració: 10

    sota el cel de les meves estrelles vaig cantnant esperant el meu amor. Oh allí quantes (estrelles i amors) m'en esperen