Somni de primavera

Un relat de: Remoh
Puc escriure allò que somio? De debò? Potser és cert i taco, amb els meus somnis, blancs papers de tinta negre. Viatjo per un futur incert però sempre complaent i irrealitzable. Imagino, verds camps al llarg de sinuoses muntanyes compartides amb majestuosos arbres espesos entre els quals s’aprecia un home construint un bonica casa de fusta amb les seves pròpies mans aliè al món i de les seves constants.

Volo entre núvols blancs en mig d’un cel blau irradiat per un imponent sol de primavera. La boira queda lluny de tota probabilitat, endinsada entre les muntanyes de l’horitzó...

...Però de cop començo a caure, em precipito contra un terra, que està cada vegada més a prop. Deixo els núvols i començo a veure la gespa verda on inevitablement m’estimbaré. Mentres caic, em dóna temps a fixar-me en camp, com no l’havia pogut veure abans. Està ple de petites punts negres. És curiós per que quan pujava, no m’hi havia pogut fixar.
Ara és quant me n’adono que totes les il·lusions no eren res més que fantasies irrealitzables per un pobre somniador. És trist i incert però alhora real. En realitat sabia que tard o d’hora havia de passar, que el món que has somiat se’t derroqui davant teu, impassiblement.

Ara que ja sóc a pocs segons que xocar amb la bonica gespa, veig que no estic sol. Tots els punts negres que veia, no són res més que infants aprenents de viure com jo. De alguna manera em consola no estar sol, no ser l’únic que està improvisant en aquesta vida. Vida que a voltes, et fa petit. Et fa recordar, que encara que gran part de les teves il·lusions són irrealitzables, gràcies a elles, camines cada dia i fas passes cap a realitzar-les.

Comentaris

  • Bona reflexió[Ofensiu]
    Bonhomia | 21-05-2016 | Valoració: 10

    És una bona reflexió animosa per entendre que seguim endavant i que la vida sempre depara coses boniques que no ens hauríem esperat mai.


    Sergi : )

l´Autor

Foto de perfil de Remoh

Remoh

22 Relats

11 Comentaris

18905 Lectures

Valoració de l'autor: 8.86

Biografia:
No tinc una llarga vida que serveixi d'exemple per a ningú. Només vull viure tot deixant viure.