Soc un indecís

Un relat de: Orawa

"Hola, em dic Sergi i soc un indecís"
Així és com em presentaria si anés a una reunió d'Indecisos Anònims. És veritat, soc un indecís, un gran indecís, molt indecís fins i tot, indecís del tot, indecís de cap a peus, indecís a seques, potser, indecís i prou! Indecís i mig, el més indecís...quin escullo? No, no, no... ja hi torno! No em decideixo per res!

Sempre vull tenir el que escullo i el que no. Si pogués hauria escollit el batxillerat de lletres, el científic i l'artístic, tot alhora!

No sé que fer! Ser indecís té cura? Potser amb unes pastilles, o un xarop, o bé un te, o una camamilla, o un massatge, o potser per hipnosi, o acupuntura, reflexoteràpia? No, no, ja ho sé! Un balneari! No, massa car; potser la música? Sí!

D'acord: música rock, pop, jazz, reggae, funk, o potser punk, heavy?, electrònica! hardcore... Ja hi torno! Soc un cas clínic. Això no té solució? És igual, millor que acabi. Doncs em retiro, us dic adéu, me'n vaig, piro! que queda més enrotllat; au revoir, un toc francès; goodbye, en anglès; fins una altra, fins després, fins ara...

Comentaris

  • Indecisos anònims...[Ofensiu]
    natasha | 16-08-2008

    ... o no tant, aquí veig que en som alguns! jejeje. Pel que fa el text, m'ha atrapat el ritme, no sé la rapidesa i el que dius.

  • Sí... la indecisió...[Ofensiu]
    Arbequina | 11-11-2006

    és cosa dels polifacètics... no et preocupis.
    Bon relat, en el que il·lustres molt bé la ment indecisa.
    Per cert, no ho dubtis: música clàssica (és broma).

    Una abraçada.

    Arbequina.

  • I què dir-te?[Ofensiu]
    ÀnGeLs | 28-07-2006 | Valoració: 9

    Sergi, ets tot un crack! Acabo de llegir tots els teus relats i cada un m'agradava més que l'anterior.
    Qui havia de dir que el company que ha segut durant tot el curs dues taules més enllà compartiria l'afició d'escriure i publicar relats en aquesta web? Casualitats de la vida? Potser sí!
    Doncs bé, dir-te que per molt indecís que siguis, sempre hi ha algú més indecís que tu, per exemple, jo. I també que ni nosaltres busquem els records ni ells ens segueixen, sinó que és una combinació de totes dues coses. Ah sí! I que el temps passa tan ràpid com gira l'agulla dels segons de tots i cadascun dels rellotges del planeta, així que aprofita que tot s'acaba!
    Apa noi, ens veiem!

l´Autor

Foto de perfil de Orawa

Orawa

12 Relats

14 Comentaris

15770 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Realment em dic Sergi Llambrich Moseguí, encara que a vegades alguns em diuen "Serch", un mal costum derivat de l'anglicanització d'un nom, broma típica de la "meua" familia. Sí, ho heu llegit bé, he escrit meua. I és que sóc de les Terres de l'Ebre, de Móra d'Ebre precisament, i n'estic orgullós. Què hi farem!

Fa molt poc que escric però sempre m'ha agradat llegir i he pensat que ja tocava intentar-ho. Espero que us agradin els meus relats!