Senyor X

Un relat de: intensity

Hola ‘Senyor X'.

Aquesta és la última carta que et podré escriure degut a les circumstàncies en les que em trobo. Gaudeix-la tant com puguis perquè no n'hi haurà mai més cap.

En els quasi 16 anys de vida que he viscut he passat molts bons moments i he fet coses que realment m'han fet sentir viva tot i que també he passat mals moments que per sort han estat superats amb més o menys dificultats i que tampoc han estat tants.

He conegut persones fantàstiques que m'han estimat moltíssim. He après a fer un munt de coses i he vist com el món evolucionava. He après a estimar i a deixar que m'estimin. I sobretot he après a estimar-te. Cada segon que passava, cada minut, t'estimava més, i, a conseqüència d'això, he après a estimar-te com em sembla que ha estat millor: en silenci.

El millor que m'ha passat ha estat trobar-me amb tu. I, encara que hagi patit molt, ha valgut tant la pena.

Només volia dir-te que t'estimo. Que d'alguna manera ha estat com si t'hagués estimat sempre. I que sé que t'estimaré sempre, perquè quan una persona ha estimat, per molt que estimi a una altra persona, sempre hi quedarà alguna cosa.

Abans d'adormir-me, vull que sàpigues que seràs la última persona en la que pensaré. I, si algun dia em desperto, tingues per segur que seràs la primera persona en la que pensaré.

Perquè l'amor és això... No poder viure sense algú, i jo no puc viure sense tu...

T'estimo,
Helena.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer