Realitat

Un relat de: redrose
Mires al teu voltant i no veus més que falses esperances, gent ignorant, mirades fixes i t'adones de que vius en un món on res és res i molt és massa.

Quantes vegades has sentit sense escoltar? Quantes vegades has mirat sense observar? Has dit alguna vegada el que penses realment? Has apoiat a algú quan ho necesitava sense haver de renunciar a alguna cosa?

Has resat i suplicat a algú perquè alguna cosa passi i....s'ha complert mai?

No podem tenir. Si més no podem desitjar allò que creiem que serà tan bo que ens correspondrà. Però...què passa quan ens adonem de que ens hem despertat i que la realitat és l'amargura que ens esperàvem?


Comentaris

  • la realitat sempre és diferent[Ofensiu]
    montsepema | 03-05-2012

    Redrose, sempre la realitat es diferent, tot depen del que esperes aconseguir en la vida, de moment disfruta, escriu, estudia i fes el que t'agrada, sigues sincera amb tu mateixa, i la vida serà la que tu vulguis

l´Autor

Foto de perfil de redrose

redrose

21 Relats

30 Comentaris

16121 Lectures

Valoració de l'autor: 9.10

Biografia:
Sóc una ex-estudiant de dret plena d'inquietuds i emocions...somio massa, i de vegades no distingeixo els somnis de la realitat. Però...quin mal hi ha en això?
M'encanta llegir i escriure. Es pot descobrir un bon llibre, quan et pots imaginar el que llegeixes i t'arriba a l'ànima.

Penso que les coses que no es diuen, solen ser les més importants.
Aquí us deixo algunes de les coses que no he dit mai....