quins pebrots!

Un relat de: xelofont

Agafo un plat ben plé de llenties, m'agraden, es important nutrir el cos de ferro, i aleshores he posat la tele, la meva companya inseparable a l'hora de dinar.
Parlaven de Sant Jordi, de les roses, dels llibres, de la gent que passeja amunt i avall acompanyats d'un dia fantastic, lluminós, un dia alegre.
Han nomenta uns quants llibres, uns quants autors, unes quantes recomanacions.I jo menjant llenties, amb gula, com sempre, sense esperar ajudar a la digestió i entregant-li el menjar verge, sense mastegar, per aixó tinc les dents tant boniques i unes migdiades tant sorolloses.
Han acabat la informació de la diada i han représ el telenoticies convencional. Jo, com sempre, ho escoltava de reüll, amb poca atenció, potser per fer veure que no estic menjant sol.
Peró aleshores, la presentadora ha nomenat una última noticia referent a Bagdad:
-Unes vint persones han resultat mortes a Bagdad.
Quantes?, disset, divuit, vint-i-dos, no ho ha definit, no importa, n'han mort unes vint.
En un món tant precís, de números i xifres exactes, no s'han dedicat a contar-los, hi ha anat un periodista, ha mirat per sobre i a calculat unes vint, suposo que ho ha fet a la baixa, i apa!, cap a la redacció.
He pensat que no deu ser ben be així, peró també he pensat que si contem occidentals, fins i tot contem els dits mutilats per un artefacte bomba col.locat en el seu automobil.
M'he empipat!
Peró estava menjant i no em mereixia que ningú m'estrunqués el meu moment.
He volgut treure ferro al tema, no he pogut. ja m'havia acabat les llenties!

Comentaris

  • Amb ferro i substància![Ofensiu]
    Unaquimera | 22-05-2007 | Valoració: 10

    Torno a llegir-te, tal com et vaig dir, i em trobo amb un relat que alterna la crítica amb la sorna, la mala llet amb l'humor, el fet personal amb el fet social, la vida interna amb l'exterior, el manteniment fisiològic amb l'exercici intel·lectual, la vista amb l'oïda, l'instint amb la reflexió...

    El teu text és com un anar i tornar de les agulles de fer punt, que ara una, ara l'altre, aconsegueixen donar forma a la matèria primera.

    Tornaré, és clar...

    Ara t'envio una abraçada per si et ve de gust posar-te-la,
    Unaquimera

  • Així funcionem!!!![Ofensiu]
    Girard | 27-04-2007 | Valoració: 9

    Malauradament a vegades no deixem de ser una xifra!!!!

l´Autor

xelofont

41 Relats

83 Comentaris

45438 Lectures

Valoració de l'autor: 9.68

Biografia:
ni penso el que escric, ni tinc guió, ni tan sols ho remiro, full o pantalla en blanc i a veure que surt.
Per tant no hi ha perfecció però espero que almenys el resultat sigui fresc i sincer.
Tinc un blog " un pirata anomenat peter pan", suposo que amb el títol ja es pot imaginar el que es pot trobar a dins, i en l'escriptura reclamo això de mi, la meva cara més infantil, ja que la madurés és un premi que mai he entés, tal com el planteja el món que vivim.
El meu mail per qualsevol detallet és xelofont@hotmail.com



blog: http://unpirataanomenatpeterpan.blogspot.com/