Propòsits impossibles.

Un relat de: DinsElSilenci

Seduïu!

Forniqueu!

Atrapeu amb la mirada una nova amiga cada dia. Recorreu amb carícies enceses cada nit els secrets més íntims que seran revelats només als més agosarats.
Compartiu besades i sal·lives dins l'escalfor de la passió. Recorreu cossos. Sigueu còmplices del plaer de quantes més amants millor.
No malgasteu les nits.
Estremiu-vos i estremiu de plaer. Tasteu la carn que se us oferirà com a ofrena i no sigueu avars: entregueu passió i plaer: degusteu a poc a poc el sexe calent, obriu-vos pas amb mans atentes i amb llengües lascives per interiors humits de cuixes llargues i femenines que us mereixin. Féu-vos cavalcar lentament, llargament, de cara i d'esquena; atrapeu amb força entre els vostres braços cossos inexperts de pits turgents i convertiu-los en deesses de luxúria: Feu tastar la consistència del vostre sexe atrevit i eficient fins a convertir la vostra llet en el vici secret de cada amiga i veïna que ho mereixi.


Feu com jo.

¿Quina vida més plena, quina millor recompensa, quina major força, quin triomf més gran que saber que ets tu, i només tu qui ha tastat els secrets més impurs, aconseguit els sospirs més humits, manllevat els renecs més obscens, arrencat els gemecs més salvatges de cadascuna de les dones dels teus millors amics?

Comentaris

  • ada | 15-09-2008

    i tant!!..mooolt bé..continua així..
    apala..!!

  • No m'ho crec ni boja[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 16-08-2008 | Valoració: 10

    No em refereixo al títol que, em sembla ben assenyat, sinó a que portis a terme tots aquests propòsits cada nit. Vols dir que no somies truites?
    A banda d'aquest comentari, t'he de dir que escrius molt bé i que tens una gran imaginació,
    que és el més important. D'això també se'n viu.
    Petonets