Poesia??

Un relat de: cabopolonio

Desitjo la teva mirada ,
els teus ulls enfront els meus ,
la nostra ment entrelleçada ,
fruit d'ella... una nova albada.

Els cors inicien un nou camí,
l'objectiu encara no és ben clar ,
però finalment el nostre destí ,
encara que lluny es tornarà a trobar.

No se quan ni on ,
tampoc el perquè ,
el que si se és que jo si estaré.

Tu i jo ,
cos amb cos ,
front a front ,
per sempre junts.

Comentaris

  • molt bonik[Ofensiu]
    mistika | 22-11-2004 | Valoració: 9

    wola cabopolonia!
    gràcies pel teu comentari....i si tens raó normalmen som les noies les ki patim pels nois pero ja veus en akst cas q no.....jejee.
    Vols q tel presenti? i qui ta dit que no és un noi inventat?? jejeje
    sort!