Poemes i obsessions

Un relat de: Jimmyjazz

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Llepar-te,
menjar-te,
fer-te riu a la meva llengua,
acaronar les teves cames amb les meves orelles,
buscar-te
més i més lluny,
desfent-me,
perdent-me dintre teu,
mossegant la teva pell
com un llop buscant la Lluna
i separar les teves aigües
com un profeta perdut

i sol,


sermonejant a la muntanya.

Lluny,
tres centímetres més enllà de les teves portes,
seguint l'autovia de la meva llengua.

Fer-te sonar com un instrument
de vent i carn
i fer melodies amb esbufegs i silencis
sense tornades
però amb mil retorns a enlloc,
on la realitat se'n va
i els somnis esdevenen lletanies,
poemes
i obsesions.

Comentaris