De la meva polla un poema

Un relat de: Jimmyjazz
Fer de la meva polla un poema
i no una bandera
i esclatar a cada vers,
com lletarades
de tinta
o d’esperma,
dins del teu cony
o a les teves mans
a la teva boca
sobre del teu pit,
sobre la teva cara
creixent i tremolant,
escurant
fins l’última paraula,
sense que res sigui pornogràfic,
ni els teus llavis felant-me,
ni les teves gotes buscant gotes,
ni la teva boca empassant-s’ho tot,
sense fàstic
sense sentir-nos bruts,
sent feliços,
descansant
i començant de nou.

Comentaris

  • Pornografia[Ofensiu]
    Jimmyjazz | 23-02-2013

    Tranquil, és una pornografia plenament buscada i amb ganes de provocat ;)

    Gràcies!

  • Un poema exòtic [Ofensiu]
    Rafaelmolero | 08-02-2013 | Valoració: 7

    Realment en llegir-lo he vist un poema amb expressions de pornografia, doncs es veu molt atrevit. No sé si amb aquest comentari t'hauré insultat, però el veig així.
    Un salut. Rafael Molero Cruz