Poemes davant la desesperació (cinc poemes, curts, breus, ràpids, inútils)

Un relat de: L'escriptor mediocre

Saps què diuen de l'amor?
Que és un mal sense cura.
Que mai cap humà
ha mort sense estimar.

***

Els més inútils volen enamorar
amb collites de poesia
maleïts sigueu vosaltres!
Que estimeu amb paraules!

***

Abans mort traïdor
que viure evitant la teva mirada
sense besar els teus llavis rojos
i viure sense felicitat a l'ànima.

***

M'odio tant quan
la passió ens empeny
i jo
prefereixo lluitar contra el vent

***

El pitjor de besar-te
és saber que
en algun moment
s'ha d'acabar el bes.

Comentaris

  • gore_cat | 04-01-2007 | Valoració: 8

    veig q els teus poemes son normalment llargs.. aqests no, pero n'hi ha molts.. jo em decanto xls curts, senzills però veig q l'encís es mantè intacte en els llargs i expressius q escrius.

    m'agraden aquests cinc poemes, no et sabria dir el perquè, potser per l'extensió, per la temàtica o potser per la manera d'expresar.se.. el cert esq m'agraden!

    salut!