Poema+Ram=Casament

Un relat de: Jeremies Bover

Mentre m'endinso en el jardí familiar
un nou olor m'arriba als sentits,
és la nova brisa d'una nova flor
una bella flor que acaba d'arribar,
el meu germà la pren amb els dits
i nosaltres l'acollim amb el cor.

Tu Tate, i el meu germà Francesc
us unireu eternament,
és l'alè nou i fresc
que respireu intensament.

El nou olor ens assegura canvis
i la felicitat ens omple de joia,
la brisa fa tremolar la flor
que dirà el SÍ amb els seus llavis,
és un dia màgic per tota la família
i promet tota una vida d'amor.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Jeremies Bover

Jeremies Bover

22 Relats

31 Comentaris

38158 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Nat en una tardor de mitjans dels setanta en una ciutat de la Catalunya central, convisc escopint crues febleses i escrivint metàfores enravenades.
Sóc autodidacta i la meva passió és llegir, escriure crec que ja va lligat amb la lectura. Vull fer-me llegir perquè tothom opini, així que a comentar-me s'ha dit (accepto crítiques).
Jo també us llegiré a tots.