Maduixa

Un relat de: Jeremies Bover

Mentre el seu ullal penetrà suaument la tendra pell, degustà el dolç suc roig sanguinolent, acolorit d'un to carmí. Es beneficià de la seva blanor i tendresa, assaborint el nectari mos. Devorà plaentment la seva carn, i al mateix temps, tastà la pomposa polpa que desprenia un perfum afruitat de sensualitat extrema. Ella li expressà el seu goig i el seu plaer de compartir amb ell una experiència com aquella, plena de mística i arrebossant de satisfacció, súmmum de tot el que havia experimentat fins aleshores i sentiria en tota la seva existència...
Quan ella encara s'exclamava i gemegava, ell ja havia engolit tots el fruits del seu plat, era una collita excel·lent de maduixes silvestres... i ella les degustava tranquil·la i lànguidament, mirant d'assaborir-ne tot el seu aigüerol.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Jeremies Bover

Jeremies Bover

22 Relats

31 Comentaris

38168 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Nat en una tardor de mitjans dels setanta en una ciutat de la Catalunya central, convisc escopint crues febleses i escrivint metàfores enravenades.
Sóc autodidacta i la meva passió és llegir, escriure crec que ja va lligat amb la lectura. Vull fer-me llegir perquè tothom opini, així que a comentar-me s'ha dit (accepto crítiques).
Jo també us llegiré a tots.